Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

2

avatar(the last airbender ve the legend of korra) ile ilgi teori yorum olumlu olumsuz düşünceleriniz neler??

37 yorum · Avatar: The Last Airbender kategorisinde açıldı.
Quila

Quila

23. Seviye

korranın neden bu kadar linç yediğini anlamıyorum halbuki çok güzel

plazma sensivity
plazma sensivity
4 yıl önce

KORRA da bence oldukca guzel ama ATLA inanılmaz güzel olduğu icin Korra'nin linç yediğini düşünüyorum. ATLA 10 üzerinden 9.7 puan verebilirim bazı bölümler tam 10'luktu ama KORRA 8.1-8.5 arası puanla ilerliyor, genede oldukca yüksek ve güzel.

_Felina
_Felina
5 yıl önce

Neden Korra'nın sevilmediğini hala anlayamıyorsan Youtube'da birisi çok güzel açıklıyordu. Neden kestane Avatar Korra yazarsan çıkar.🙂

Quila
Quila
5 yıl önce

yok anladım ama yine de izlerim başlıkta yazdığım gibi burası avatar izleyicilerinin konuşma yeri ama ıssız :(

Quila
Quila
5 yıl önce

o zaman bi soru aang-zuko arkadaşlığı mı yoksa aang-sokka arkadaşlığı mı

_Felina
_Felina
5 yıl önce

Sokka'yı Zuko'dan daha çok severim ama Aang-Zuko iyidir.

Quila
Quila
5 yıl önce

bence de

Quila
Quila
5 yıl önce

burası çok ıssızlaşmış

_Felina
_Felina
5 yıl önce

Avatar evrenine bayılıyorum. Last Airbender açık ara en sevdiğim çizgi dizidir. Korra ise evet güzel dizi ama ben çok da kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Hayır ATLA ile karşılaştırmadan söylüyorum bunu. İlk sezon çok iyiydi. ikinci sezon aşırı uçuk olmasına rağmen güzeldi ama 3-4.sezonlar tek kelime ile rezaletti. Güzelim diziyi mahvettiler. Korra'nın bence Avatat evrenine en büyük katkısı 2.sezondaki Avatar Wan'ın anlatıldığı bölümlerdi. O bölümler ATLA'nın çoğu bölümünden bile güzeldi. Avatar evreninin nasıl oluştuğunu öğrenmek güzeldi. Ayrıca Korra'da eski Avatarlara yeterince yer verilmiyordu evet dizi Korra'yı anlatıyordu ama bir iletişime geç, tavsiye al falan yani. Bu kadardı okuyanlara teşekkürler.🙂

Quila
Quila
5 yıl önce

zaheer iyiydi ya ama tabii ki düşüncene saygı duyuyorum bu da farklı bir bakış açısı düşünceni paylaştığın için teşekkürler

_Felina
_Felina
5 yıl önce

Zaheer'i ben de çok severim. Bence 3.sezonun sıkıntısı kötüsü değildi. Ne olduğunu ben de bilmiyorum ama 3.sezonda büyük bir eksiklik hissettim. 3-4'e rezalet yazmışım biraz acele yazdım düzeltiyorum 4 rezaletti 3 ise ilk 2 ye göre zayıftı.

Levan
Levan
5 yıl önce

Basit bir sebebi var. İnsanlar ATLA bittiğinde bunun devamını istediler ve büyük bir Fandom oluştu. Dizinin yapımcıları da eserlerini sevdikleri ve kaliteli bir eser yapmak istedikleri için aynı hikayeyi aynı temada yedirterek para kazanmak istemediler. Ayrıca araya çok zaman girdi ve bu zaman aralığında çok kötü bir film çıkardılar. Sonuçta Korra çıkmadan bile önce, çoğu kişi Korra'dan nefret etme potansiyeline sahipti, hatta bazısı ediyordu. Bunun yanında da ilk eserden uzak bir temaya ve hikayeye sahip olunca bu sefer linç yedi. Benim düşüncem ise: Yazarların ve yapımcının duruşunu takdir ediyorum, ama Korra o kadar sevilmedi (ATLA kadar sevilmedi) diye de koskoca Franchise'ı çöpe atmazsın. Çoğu firma Avatar gibi Franchise çıkarmak için yıllarca uğraşıyor. Tutan ve kaliteli çıkan eser de böyle linçleniyor ve bitiyor işte. Keşke üstümüze kürekle Avatar atsalar.

Quila
Quila
5 yıl önce

evet atlanın devamını istediler ama çizgi romanlardan bi haber istediler

Quila
Quila
5 yıl önce

o film cidden kötüydü ya

Quila
Quila
5 yıl önce

keşke keşke avatar evreni çok geniş ama 2 dizi ve 16 tane çizgi roman var o çizgi romanlarda dizi sonrası umarım doyasıya dizi çıkartırlar

bilemedim ki
bilemedim ki
5 yıl önce

acaba 3. sezon çıkar mı diye heyecan ve hevesli duygular yaşıyorum, bu sırada da kendimi 5. kez izlemmek için zor tutuyorum ..

Forrest Gump
Forrest Gump
5 yıl önce

5. kez mi ??? Gerçekten benim LCDP'i sevdiğim kadar bu animasyonu seviyorsun.

bilemedim ki
bilemedim ki
5 yıl önce

Şey evet biraz fazla seviyorum galiba

Forrest Gump
Forrest Gump
5 yıl önce

Dizi öneriyim diye takip ettiğin dizilerde bakarken westword dikkatimi çekti. Güzel dizi mi ? olumlu çok yanıtı var ama emin olamadım

bilemedim ki
bilemedim ki
5 yıl önce

bende olumlu yorumlar üzerine listeme ekledim ama izlemeye sıra gelmedi henüz :)

divaa
divaa
5 yıl önce

Korra'nın tutarlı bir karakteri yoktu. Şımarık ve kendini beğenmişti. İnsanlarla olan ilişkileri kötüydü. Dizinin genel plot'u çok sıkıcıydı. Hikaye çok bölük pörçüktü. Sonunda bütün Avatar'larla olan bağını mahvetti bence bu dizi linçlenmeyi hak ediyor. Onun yerine önceki Avatar'lardan birinin hikayesi dizi olmalıydı. Ya da her 2-3 bölümde bir başka bir Avatar'ın hikayesini anlatan bir dizi yapmalılardı.

Quila
Quila
5 yıl önce

baya nefret etmişsin korradan ama şöyle bir şey var tamam korranın bazı hareketleri sinir bozucuydu ama yine de güzel bi değişim yaşadı önceki avatarların hayatını bende çok merak ediyorum bunda en azından senin açından 100 yıllık savaştan sonrasını gördük

Quila
Quila
5 yıl önce

bir de şöyle bir şey var korrayı red lotustan korumak için belirli bi süre hapsettiler yani insanlarla etkileşimi çok azdı

divaa
divaa
5 yıl önce

evet ya düşününce korra'yı hiç sevmiyorum. karakter gelişimi açısından haklısın bir şekilde toparladı ancak bir Avatar olmayı hak ettiğini düşünmüyorum ilk yenilgisinde 'banane ben oynamayacağım' tavırlarına girip ortadan kaybolması zaten Avatar olmayı hak etmediğinin kanıtı. Hapsedilmesi de onun hem sosyal olarak başarısız hem de şımarık biri olarak yetişmesinin sebebi tabiki. Zaten genel olarak plot'ta da çok büyük sıkıntılar var. Diziye dair sevdiğim şeyler ilk avatar'ın nasıl ortaya çıktığını görmemiz,zaofu ve toph'un yaşlılığı .

Quila
Quila
5 yıl önce

neyse ki yeni dizi ve filmler çıkacak şanslıyız

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

Korra'nın linç yeme sebebi bence ilk sezonlardaki ergensi tavırlarıydı. Bunun dışında şovun bir kötülüğü yoktu bence gayet iyiydi hele ki eskilerin şovda yer alması ve onlarla ilgili küçük detayların bulunması bence çok hoştu

Quila
Quila
5 yıl önce

Olabilir ilk başlarda öyleydi ama 4 sezon boyunca güzel bir değişim yaşadı

Forrest Gump
Forrest Gump
5 yıl önce

Bence Korra diye yeni avatar çıkarıcaklarına Roku dan gidebilirlerdi ne biliyim çok daha güzel bir atmosfer olurdu.

Quila
Quila
5 yıl önce

Roku da olabilirdi ama Aang de hep 100 yıllık savaşı gördük Aang'den sonra nasıl gelişti neler oldu halk ne oldu en azından onu gördük.

Quila
Quila
5 yıl önce

Avatar Studios kuruldu ya belki çıkar.

Quila
Quila
5 yıl önce

1 tane daha yorum yapmıştım ama gelmedi

Forrest Gump
Forrest Gump
5 yıl önce

Yanlış bilmiyorsam, tam emin değilim youtubdan bir kanaldan duymuştum Avatar the last airbender yapımıcıları ayrılmış.

Quila
Quila
5 yıl önce

Netflix Avatar The Last Airbender Live Action diye bir dizi çıkaracaktı ama sonra atlanın yaratıcıları ayrıldı senin duyduğun büyük ihtimal buydu yakın tarihte Nickelodeon Avatar Studios kurduğunu duyurdu ve Avatar evrenini genişleteceğiz dedi

Forrest Gump
Forrest Gump
5 yıl önce

Yazdım ama şuan kontrolde geçiyor

Forrest Gump
Forrest Gump
5 yıl önce

Aang' daha iyi olduğundan olabilir. Korra ne biliyim havası farklıydı benimde çok hoşuma gitmedi bide son sahne ben ŞOK evet güzel bir şey bunların animasyonlarda çıkması falanda, allah aşkına o kadar bölüm geçti ve son bölümde mi anladılar (spoiler vermemek için yazamıyorum).

Quila
Quila
5 yıl önce

o zamanlar neydi ya yapım mı ne o dediğin olaya izin vermemişler bu yüzden son dakika gösterilip onun devamını çizgi romanda devam ettirmişler

Quila
Quila
5 yıl önce

appa mı momo mu

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık