Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-25

light aslında bir ölüm meleği oldu

5 yorum · DEATH NOTE kategorisinde açıldı.
magicaldizzy

magicaldizzy

23. Seviye

Dizide yok ama youtubeda bulabileceğiniz kesilmiş bir sahne var ve orda bir ölüm meleği ryuka bir elma fırlatıp dünyada yaşadıklarını anlatmasını istiyo bu teoriye göre o ölüm meleği Light. Ben bu teoriyi ilk bölümü izlediğimde yorum olarak yazmıştım ve sonda göremeyince şaşırmıştım keşke silmeselermiş daha mantıklı olurdu.

tora chan
tora chan
5 yıl önce

ama şu şekilde çürütülmüş ve bence daha olası :1-olüm defterinin kurallarına göre olenler shinigami olmaz.sonsuz boşluğa giderler.yani uyur gibi
2-shinigami dünyasındaki tek yiyecek elmadır ve tüm shinigamiler elma sever
3-shinigamilerin hepsinde o göz var
4-sonunu dinlemeden gitmesi kimsenin ryuku takmayıp onu sevmemesi ve onun da sıkılması
5-hareketler animasyonlarda benzerlik gösterebilir.
7-ve eğer death note how to read kitabını alırsan o shinigaminin başkası olduğunu görürsün
başka bi adı vardı ama hatırlamıyorum.

magicaldizzy
magicaldizzy
5 yıl önce

ama dediğim altarnetif son senin ilk yorumundaki teoriler yani kesinlikle bu animeye daha iyi bir son ve mantık kazandırırdı ben içim buruk L ve diğerleri bi hiç uğruna öldüler

tora chan
tora chan
5 yıl önce

sanırım şu teoriden bahsediyorsun : Gençler ryukun yanına gelen shinigami yagami lighttı
1-Elmayı Ryuka Atışı Aynı Light
2-Ryukun elma sevdiğini nerden biliyordu
3-Kiranın Ruh formundaykenki gözü vardı bakınız ryuku sorduğu shinigami sahnesinde
4-Sonunu dinlemeden gitti nedeni lightın sonunu bilmesiydi
5-Cennete veya cehenneme gidemeyeceğine göre tabiikide shinigami world (olüm tanrısı dünyası) na gidecekti

_Felina
_Felina
5 yıl önce

Keşke bunu diziye de koysalarmış. En azından dizi daha iyi bir dizi olarak aklımda kalabilirdi. Şu an dizi şu şekilde kalmış aklımda: İlk 25 bölüm genel olarak çok iyi, son 17 bölüm çok kötü.

tora chan
tora chan
5 yıl önce

fan pagelerden duyduğum kadarıyla ve yanlış hatırlamıyorsam mangaka L'in olümünden sonra mangayı bitirmiş ve manga Kira'nın kazanmasıyla sonuçlanmış.Ama L fanları böyle bir finale karşı çıkmışlar ve mangaka istemeden Kira'nın kaybedeceği sonu yazmış.Doğruluğundan emin değilim ama gayet mantıklı geldi.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık