En sevdiğiniz 5 oyuncuyu yazdıktan sonra o oyuncuların rol aldığı sizin' de en sevdiğiniz filmlerinden veya dizilerinden bir tane yazalım.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
Shooter
Yorumlar (20)
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
christian bale, robert de niro, bob odenkirk, tom hanks, jake gyllenhaal, jack nickholson
ErcanYavuz
Michael C. Hall , Michael Emerson, Andrew Scott, Bob Odenkirk, lan Somerhalder.
ÇılgınCivciv
tom hiddleston (loki,marvel filmlerinin bazıları) henry cavill (the witcher,enola holmes) orlando bloom(carnival row ,karayip korsanları) dylan o'brien(teen wolf labirent serisi ,aşk ve canavarlar,American Assassin)
Drexells
Margot Robbie (Wall Of Street)
Jason Statham (Taşıyıcı)
Elizabeth Olsen (Soryy For Your Loss)
Christian Bale (Ford vs Ferrari)
Mat Damon(Jason Bourne )
ElCapitan
Johny Depp ( Karayip Korsanları serisi ve diğer tüm filmleri )
Henry Cavill ( Man of Steel )
Christian Bale ( Kara Şövalye )
Hugh Jackman ( Wolverine )
Margot Robbie ( The Suicide Squad )
Biraz aktris eksik gibi gelebilir aslında 5 e de aktör koyacaktım ama margot iyidir Erkek oyuncular daha profesyonel geliyor bana şimdilik bu şekilde.
allarice
Sandra Bullock (Miss Congeniality), Julia Roberts (My Best Friend's Wedding), Hugh Grant (Bridget Jones Diary), Matthew McConaughey (How to Lose a Guy in 10 Days), Meryl Streep (Mamma Mia)
allarice
rom-com sevdiğimi nasıl belli ederim gibi bir şey olmuş bu bi tık SHDHDUAHIDASH hepsinin birden çok en sevdiğim filmi olduğu için onları tanıdığım ilk filmleri yazdım <3
Shooter
Romantik komedi bana çok hitap eden bir tür değil ama yine' de ayda yılda bir açar izlerim, tanıdığın ilk filmlerini yazman iyi olmuş çok fazla sevdiğin filmi varsa onları ilk denk geldiğin filmleri yazman daha iyi olmuş.
☾☆ HollyDemon
Jason Statham (Taşıyıcı) Hugh Laurie ( House) James McAvoy ( Parçalanmış) Michael C. Hall (Dexter) Simon Baker (The Mentalist) yav benim 5 ten çok var
mazik44n
Norman Reedus(Daryl Dixon),Lauren Cohan(Maggie Rhee), Michael C. Hall(Dexter),Bill Skarsgard(It),Dylan O'Brien(Love and Monsters Problems)
@exceptpink
Evan Peters (AHS), Robert Downey Jr. (Avengers), Johnny Depp (Karayip Korsanları), Samuel L. Jackson (Avengers), Hugh Dancy (Hanniball)
Shooter
Keanu Reeves (John wick)
Jason Statham (Taşıyıcı)
Michael C. Hall (Dexter)
Robert Downey Jr (İron man)
Leonardo Dicaprio (Başlangıç)
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@tmlls
alttaki adamla benzer olacak ama christian bale(tüm filmlerini izledim ve hepsi çok güzel) mads mikkelsen(hannibal benim için ayrı) ,jean reno(leon,anısı var ama tüm filmlerini severim), robert de niro( hepsi a), jim carrey(the truman show faw) andrew scott(sherlock,fleabag)
Shooter
Başkaları ile aynı oyuncuları söylemen fark etmez burda' ki iki en büyük amaç ünlü oyuncuların veya en iyi oyuncuların kim olduğunu herkesin bilmesi, ikincisi bu oyuncuların en iyi oldukları filmleri ve dizileri söylemek çünkü oyuncuyu biliyordur en iyi filmini veya dizisini bilmeden biliyor olduğunu bilmesi veya kaçırdığı en iyi filmi ve diziyi bilmesini sağlamak. Önerilerin için sağ ol iyi vakit geçirmeler.