Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-9

en sevdiğiniz 5 oyuncu

20 yorum · Dexter kategorisinde açıldı.
Shooter

Shooter

31. Seviye

En sevdiğiniz 5 oyuncuyu yazdıktan sonra o oyuncuların rol aldığı sizin' de en sevdiğiniz filmlerinden veya dizilerinden bir tane yazalım.

@tmlls
3 yıl önce

alttaki adamla benzer olacak ama christian bale(tüm filmlerini izledim ve hepsi çok güzel) mads mikkelsen(hannibal benim için ayrı) ,jean reno(leon,anısı var ama tüm filmlerini severim), robert de niro( hepsi a), jim carrey(the truman show faw) andrew scott(sherlock,fleabag)

Shooter
Shooter
3 yıl önce

Başkaları ile aynı oyuncuları söylemen fark etmez burda' ki iki en büyük amaç ünlü oyuncuların veya en iyi oyuncuların kim olduğunu herkesin bilmesi, ikincisi bu oyuncuların en iyi oldukları filmleri ve dizileri söylemek çünkü oyuncuyu biliyordur en iyi filmini veya dizisini bilmeden biliyor olduğunu bilmesi veya kaçırdığı en iyi filmi ve diziyi bilmesini sağlamak. Önerilerin için sağ ol iyi vakit geçirmeler.

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
3 yıl önce

christian bale, robert de niro, bob odenkirk, tom hanks, jake gyllenhaal, jack nickholson

Helen
Helen
3 yıl önce

başlık sahibi dışında DiCaprio yazan olmamış üzüldüm

ErcanYavuz
ErcanYavuz
3 yıl önce

Michael C. Hall , Michael Emerson, Andrew Scott, Bob Odenkirk, lan Somerhalder.

ÇılgınCivciv
ÇılgınCivciv
3 yıl önce

tom hiddleston (loki,marvel filmlerinin bazıları) henry cavill (the witcher,enola holmes) orlando bloom(carnival row ,karayip korsanları) dylan o'brien(teen wolf labirent serisi ,aşk ve canavarlar,American Assassin)

Drexells
Drexells
3 yıl önce

Margot Robbie (Wall Of Street)
Jason Statham (Taşıyıcı)
Elizabeth Olsen (Soryy For Your Loss)
Christian Bale (Ford vs Ferrari)
Mat Damon(Jason Bourne )

potteriçe
potteriçe
3 yıl önce

Johny Depp (Karayip Korsanları)

ElCapitan
ElCapitan
3 yıl önce

Johny Depp ( Karayip Korsanları serisi ve diğer tüm filmleri )
Henry Cavill ( Man of Steel )
Christian Bale ( Kara Şövalye )
Hugh Jackman ( Wolverine )
Margot Robbie ( The Suicide Squad )

Biraz aktris eksik gibi gelebilir aslında 5 e de aktör koyacaktım ama margot iyidir Erkek oyuncular daha profesyonel geliyor bana şimdilik bu şekilde.

kenanfso
kenanfso
3 yıl önce

herkes dexterci olmaya baslamıs

Shooter
Shooter
3 yıl önce

Sana çok denk gelmiştir büyük ihtimal.

allarice
allarice
3 yıl önce

Sandra Bullock (Miss Congeniality), Julia Roberts (My Best Friend's Wedding), Hugh Grant (Bridget Jones Diary), Matthew McConaughey (How to Lose a Guy in 10 Days), Meryl Streep (Mamma Mia)

allarice
allarice
3 yıl önce

rom-com sevdiğimi nasıl belli ederim gibi bir şey olmuş bu bi tık SHDHDUAHIDASH hepsinin birden çok en sevdiğim filmi olduğu için onları tanıdığım ilk filmleri yazdım <3

Shooter
Shooter
3 yıl önce

Romantik komedi bana çok hitap eden bir tür değil ama yine' de ayda yılda bir açar izlerim, tanıdığın ilk filmlerini yazman iyi olmuş çok fazla sevdiğin filmi varsa onları ilk denk geldiğin filmleri yazman daha iyi olmuş.

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
3 yıl önce

Jason Statham (Taşıyıcı) Hugh Laurie ( House) James McAvoy ( Parçalanmış) Michael C. Hall (Dexter) Simon Baker (The Mentalist) yav benim 5 ten çok var

Shooter
Shooter
3 yıl önce

Herkesin 5 den çok olduğuna eminim, birden fazla yorum yaparak ekle istersen.

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
3 yıl önce

Eyvallah kardeş arada gelir eklerim o zaman :))

mazik44n
mazik44n
3 yıl önce

Norman Reedus(Daryl Dixon),Lauren Cohan(Maggie Rhee), Michael C. Hall(Dexter),Bill Skarsgard(It),Dylan O'Brien(Love and Monsters Problems)

@exceptpink
3 yıl önce

Evan Peters (AHS), Robert Downey Jr. (Avengers), Johnny Depp (Karayip Korsanları), Samuel L. Jackson (Avengers), Hugh Dancy (Hanniball)

Shooter
Shooter
3 yıl önce

Keanu Reeves (John wick)
Jason Statham (Taşıyıcı)
Michael C. Hall (Dexter)
Robert Downey Jr (İron man)
Leonardo Dicaprio (Başlangıç)

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık