Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

14

anime önerileri

127 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
mei'

mei'

51. Seviye

anime önerilerinizi aşağıya fırlatın plz

No One
No One
5 yıl önce

Hunter x Hunter, Kimetsu no Yaiba

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkür ederim

TDKninDavaAçtığıZ'li Arda
5 yıl önce

Openıngi harika olan ve biraz eski olan bir anime ama güzel NEON GENESIS EVANGELION

mei'
mei'
5 yıl önce

evet şuan izlediklerimden biri de o zaten yine de sağol ♡

5 yıl önce

Wotaku ni Koi wa Muzukashii!!

mei'
mei'
5 yıl önce

"love is hard for otaku" ben onu film sanıyordum seri olduğunu şuan öğrendim-

mei'
mei'
5 yıl önce

unutmamak adına şuraya listemin bir kısmını yazayım:

mei'
mei'
5 yıl önce

mushoku tensei

mei'
mei'
5 yıl önce

slime

mei'
mei'
5 yıl önce

fruits basket

mei'
mei'
5 yıl önce

mugen ressha hen

mei'
mei'
5 yıl önce

vinland saga

haisesasaki
haisesasaki
5 yıl önce

mei birşey sorucam,sen söyler misin hangi animeleri izledin merak ettimde

mei'
mei'
5 yıl önce

bilemiyorum,yeni başladığım zamanlar tuttuğum bir liste vardı ama bir süre sonra yazmayı bıraktım ama en fazla 50 tane izlemişimdir henüz newbie sayılırım

haisesasaki
haisesasaki
5 yıl önce

peki,anladım thx <.3

@onlybrave
5 yıl önce

'' drifters ''

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkür ederim

@umut20
5 yıl önce

Claymore, Death Note, Attack on Titan, Fullmetal Alchemist, Dragon Ball, Jojo Bizarre Adventure

@umut20
5 yıl önce

Bakugan ve Beyblade i yazmamışım

mei'
mei'
5 yıl önce

çok teşekkürler <3 db'ı henüz izlememiştim bir göz atarım

Aoi Tsubaki
Aoi Tsubaki
5 yıl önce

Miraki Niki,Another,Demon Slayer,Yayukoso Never Land,Owari No Seraph,Banana Fish,Bungou Stary Dog,Dekaratai Otoko,Hitojime My Hero,Rouge,6 Lovers,Angel of Deadth,Darlin in The Franxx,Devil Man Cry Bayby,Berkserk,Love Live,Re:Zero Starting Another World,Happy Sugar life,Night Head,Kakuriyo no Yadomeshi,Gleipnir,danganronpa,Orange,Dramatical Murder,NO:6,Blue Sky Complex,Kaguya-sama:Love is War,Haikyuu!!,SK8 The İnfity çoğunu izlemedim yani bazıları kötü olabilir

mei'
mei'
5 yıl önce

çoğunu izledim ve gerçekten güzeller,daha önce duymadıklarım var aralarında onlara da en kısa zamanda bir el atacağım teşekkürler <33

Aoi Tsubaki
Aoi Tsubaki
5 yıl önce

bişey değil

5 yıl önce

Mei-san şimdi niye beni yaoici sandığını anladım dediğim gibi çoğunu izlemedim arkadaşlarım önerdi ve bende buraya yazdım bidaha ne olduğuna bakmadan yazmıcam

wyasmin
wyasmin
5 yıl önce

yeni başlayanlar için Erased çok güzel bir animeydi konusu ve işleyişi de çok hoş hem kısa hem de sıkılmadan izlenebilecek bir anime mutlaka izlemenizi öneririm

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkürler <3

Aoi Tsubaki
Aoi Tsubaki
5 yıl önce

aa anime bölmü hemen shounen öneriyim diabolik lover çok güzel bir anime ve benim ilk animem amnesiada çok güzel bir shounendir sankarea ondansonra 3D kanajo Real Girl korku animesi olarak parasite,another,glaipnir önerilerimdir.

mei'
mei'
5 yıl önce

bunların çoğu shoujo ama yine de teşekkürler hepsine bir göz atacağım <3

melina
melina
5 yıl önce

WİNX CLUP

melina
melina
5 yıl önce

herkes diss atmış bende atiyim

nurr
nurr
5 yıl önce

my hero academia 🙂

Ozan ama şampiyon
Ozan ama şampiyon
5 yıl önce

SATE SATE SATEE Greath teacher onizuka benim en çok güldüğüm animeydi tavsiye ederim

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkürler ♡

@sudewinchester
5 yıl önce

Çok anime izleyen bir tip değilim ama death note a bağımlı olmuştum

mei'
mei'
5 yıl önce

evet,bilinçli olarak izlediğim ilk animeydi ve ben de hayran kalmıştım <3

@zeze81
5 yıl önce

clannad , Jibaku Shounen Hanako-kun

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkürleer

Başak
Başak
5 yıl önce

k - on .dr stone . hataraku saibou . honokana kitan . norogami . eromanga - sensei. yakusoku no neverland. re zero . seven deadly sins .assassin's classroom. k project .kyoukai no kanata .akagami no shirayukihime . shiki . black butler . free . himouto umaru chan

mei'
mei'
5 yıl önce

Öncelikle üşenmeden yazdığın için teşekkür ederim <3 bunların bir kısmının adını bile duymamıştım ama genelde güzel olan animeler araştırarak değil başkalarından duyarak izlediklerimiz oluyor öyle değil mi?

mei'
mei'
5 yıl önce

arigato gozaimasu <3

Başak
Başak
5 yıl önce

yuri on ice . banana fish . hunter x hunter

Başak
Başak
5 yıl önce

sewayakı kitsune.kamisama kiss .owari no seraph. fruits basket .death parade. diabolik loves

Başak
Başak
5 yıl önce

shokugeki no souma.black clover . darling in the franxx . ao no exorcist. Toilet-bound Hanako-kun . demon salyer . fairy tail.

Kübra Çağal
Kübra Çağal
5 yıl önce

Death Note'u izlememiş olma ihtimalin yoktur bence?

mei'
mei'
5 yıl önce

tabiki yok öyle bi ihtimal weşhcğnsökdqx

I'm impeccable
I'm impeccable
5 yıl önce

Elfen Lied , MHA

mei'
mei'
5 yıl önce

bnha'yı biliyorum elfen lied'ın da az önce fragmanını izledim ecchi biraz ağır kaçmış gibi duruyo ama yine de konusu için izleyeceğim teşekkürleer <3

sel1
sel1
5 yıl önce

simdi arkaslar shingeki no kyojin izleyin izlemeyen bizden deildir.. ve kakegurui ve jajutsu kaisen izleyin bunlari izledikten sonra ise mangayi izleyin o da iyi (bu animeler kaliteli oldugu icin onerdim digerleri bunlarn yaninda hafif kaliyo 🙂

mei'
mei'
5 yıl önce

kakegurui'yi baya merak ediyorum beklentim yüksek sınavlar sakınca izliyeceğim btw kamu spotu ZİYACIM DUY SESİMİZİ SINAVLARI İPTAL ET KOÇUM

sel1
sel1
5 yıl önce

usenmeden hepsini ss alcam bos zamanlarmda da oturup izlicem ehehehe😌

mei'
mei'
5 yıl önce

subarashi

mei'
mei'
5 yıl önce

emoji attığım için gerisi silinmiş,varsa beğendiğin animeler buraya da atmaya çekinme <3

sel1
sel1
5 yıl önce

@misakimei hemen efenim

niloş
niloş
5 yıl önce

Gintama, SKET Dance, Attack On Titan, Dragon Ball, Noragami, Dr. Stone, Hataraku Saibō, Akame Ga Kill Genel olarak bilinmeyen animelerden yazmak istedim

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkürler şu sıralar code geass izliyorum biter bitmez noragamiye başlayacağım başka önerilerin olduğunda çekinmeden yazabilirsin <3

sel1
sel1
5 yıl önce

aga attack on titan muq animeye eridim bittim

niloş
niloş
5 yıl önce

@misakimei <3

niloş
niloş
5 yıl önce

@^Selen^ kesinlikle beni heyecanladırabilen nadir şeylerdendir Aot bu yüzden ayrı bir yeri var bende ben bu konularda biraz fazla mükemmeliyetçiyim insanların çok iyi mükemmel resmen dilim tutuldu dediği şeylerde ben pek heyecanlanmam ama spoiler yediğim halde çok güzeldi keşke spoiler yemeden izleyebilseydim :(

mei'
mei'
5 yıl önce

@niloş ben de aynı şekildeyim çizimini beğenmediğim animeyi izleyemiyorum sword art online bu yüzden listenin en altlarında

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

bestie yeni anime önermeye geldimm. gangsta. , mushishi , neon genesis evangelion , jujutsu kaisen.

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkürleer daha önce hiç mafya animesi izlemedim elimdeki bitince bi bakıcam <3

haisesasaki
haisesasaki
5 yıl önce

bu arada 1ay öncemi ne tartışmışız mikasa levi konusunda üzgünüm bunun için umarım affedersin

mei'
mei'
5 yıl önce

affedilecek birşey yok ki sen düşünceni savundun ben de saygı duydum çünkü farklı düşünceler zenginliktir

haisesasaki
haisesasaki
5 yıl önce

geç olabilir önermem için ama yineden önereyim; one punch man(sitede var),gakuen babysitters,hxh,toilet bound hanako-kun,himouto! umara chan,dr.stone,erased,mirai nikki,no goma no life,hotarubi no mori e,junjou romantica,jojos,yuri on ice,akame ga kill,7 ölümcül günah(sitede var),suikast sınıfı,given,my little monster,black butler,corpxse party,bungo stray dogs,devilman crybaby,toradora,angels of deaths,jujutsu kaisen,kurokos basket,black clover,ajin(sitede var),sk8 the infinity,horimiya,free!,a whisker away,beastars,seraph of the end,noragami

haisesasaki
haisesasaki
5 yıl önce

kötü olanlar olabilir,izlemediklerim var önermişlerdi,üzgünüm kötü anime önerdiysem

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkür ederiim <3

ranaa!!
ranaa!!
5 yıl önce

selamm! tartışma konusu ile ilgili değil ama mesajlar olmadığı için burdan sormak istedim,, açıklamandaki şeyi atabilir misin ya da anlamı nee <.3

mei'
mei'
5 yıl önce

anlamı: "‎Gökyüzünde birçok yıldız var, ama sadece ay gecenin karanlığını aydınlatıyor.‎" hoşuma gittiği için bir arkadaşımdan ödünç almıştım eğfksmşwösl konuyla ilgili ya da ilgisiz her zaman yazabilirsin buraya bu aradaa <3

ranaa!!
ranaa!!
5 yıl önce

@misakimei çok güzelmişşş <.33

mei'
mei'
5 yıl önce

şu şurda dursun ihtiyacı olan kullanır : 空にはたくさんの星がありますが、夜の闇を照らすのは月だけです

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

Yeni anime önermeye geldimm 😇 Death Parade,free,given,angels of death,no game no life. Death Parade'i çok ama çok öneriyorum en sevdiğim en favori animem olabilir.

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkür ederiiğm <3

alarkokombigercekkombi...
alarkokombigercekkombi...
5 yıl önce

animelere daha yeni basladim sadece death note'u tek izledim ama cok guzeldi 3 gunde bitirdim

mei'
mei'
5 yıl önce

evet gerçekten de harikulade bir başyapıt animelerin breaking bad'i diyebiliriz

@hzpapa
5 yıl önce

death note ve attack on titan gerisi çizgi film bu ikisi çok iyi

mei'
mei'
5 yıl önce

ikisinin çok iyi yapıtlar olduğu doğru ama bnha,dr,haikyu,tokyo ghoul,vb. yapımlara çizgi film demek çok doğru olmaz yine de senin düşüncen saygı duyuyorum

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

En çok bilinen ve izlenenlerden: Hunter x hunter , Attack on titan , death note , boku no hero academia , haikyuu

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkür ederimm <3 şu sıralar shingeki no kyojin izliyorum bitince h×h izleyeceğim galiba aklına geldikçe buraya yazabilirsin bu arada

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

Klasik olmayan fakat çok sevdiklerimi önereyim o zaman sana

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

Klasik olmayanlardan: Banana Fish, Bungou stray dogs, yuri on ice, owari no seraph

mei'
mei'
5 yıl önce

teşekkürler <3 konuları güzel duruyo en kısa zamanda izleyeceğim

hue
hue
6 yıl önce

SAO - Danganrompa - Hells - SAO FİLM Bu sana 2 haftacık yeter.

mei'
mei'
6 yıl önce

danganronpayı izledim gerçekten özellikle kurgusu bakımından müthişti teşekkür ederim aklına geldikçe yazabilirsin bu arada <3

şule
şule
6 yıl önce

Totoro

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık