anime önerilerinizi aşağıya fırlatın plz
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
mei'
Yorumlar (127)
TDKninDavaAçtığıZ'li Arda
Openıngi harika olan ve biraz eski olan bir anime ama güzel NEON GENESIS EVANGELION
haisesasaki
mei birşey sorucam,sen söyler misin hangi animeleri izledin merak ettimde
mei'
bilemiyorum,yeni başladığım zamanlar tuttuğum bir liste vardı ama bir süre sonra yazmayı bıraktım ama en fazla 50 tane izlemişimdir henüz newbie sayılırım
Aoi Tsubaki
Miraki Niki,Another,Demon Slayer,Yayukoso Never Land,Owari No Seraph,Banana Fish,Bungou Stary Dog,Dekaratai Otoko,Hitojime My Hero,Rouge,6 Lovers,Angel of Deadth,Darlin in The Franxx,Devil Man Cry Bayby,Berkserk,Love Live,Re:Zero Starting Another World,Happy Sugar life,Night Head,Kakuriyo no Yadomeshi,Gleipnir,danganronpa,Orange,Dramatical Murder,NO:6,Blue Sky Complex,Kaguya-sama:Love is War,Haikyuu!!,SK8 The İnfity çoğunu izlemedim yani bazıları kötü olabilir
mei'
çoğunu izledim ve gerçekten güzeller,daha önce duymadıklarım var aralarında onlara da en kısa zamanda bir el atacağım teşekkürler <33
TDKninDavaAçtığıZ'li Arda
Mei-san şimdi niye beni yaoici sandığını anladım dediğim gibi çoğunu izlemedim arkadaşlarım önerdi ve bende buraya yazdım bidaha ne olduğuna bakmadan yazmıcam
Aoi Tsubaki
aa anime bölmü hemen shounen öneriyim diabolik lover çok güzel bir anime ve benim ilk animem amnesiada çok güzel bir shounendir sankarea ondansonra 3D kanajo Real Girl korku animesi olarak parasite,another,glaipnir önerilerimdir.
Ozan ama şampiyon
SATE SATE SATEE Greath teacher onizuka benim en çok güldüğüm animeydi tavsiye ederim
Başak
k - on .dr stone . hataraku saibou . honokana kitan . norogami . eromanga - sensei. yakusoku no neverland. re zero . seven deadly sins .assassin's classroom. k project .kyoukai no kanata .akagami no shirayukihime . shiki . black butler . free . himouto umaru chan
Başak
sewayakı kitsune.kamisama kiss .owari no seraph. fruits basket .death parade. diabolik loves
Başak
shokugeki no souma.black clover . darling in the franxx . ao no exorcist. Toilet-bound Hanako-kun . demon salyer . fairy tail.
I'm impeccable
Elfen Lied , MHA
mei'
bnha'yı biliyorum elfen lied'ın da az önce fragmanını izledim ecchi biraz ağır kaçmış gibi duruyo ama yine de konusu için izleyeceğim teşekkürleer <3
sel1
simdi arkaslar shingeki no kyojin izleyin izlemeyen bizden deildir.. ve kakegurui ve jajutsu kaisen izleyin bunlari izledikten sonra ise mangayi izleyin o da iyi (bu animeler kaliteli oldugu icin onerdim digerleri bunlarn yaninda hafif kaliyo 
mei'
kakegurui'yi baya merak ediyorum beklentim yüksek sınavlar sakınca izliyeceğim btw kamu spotu ZİYACIM DUY SESİMİZİ SINAVLARI İPTAL ET KOÇUM
niloş
Gintama, SKET Dance, Attack On Titan, Dragon Ball, Noragami, Dr. Stone, Hataraku Saibō, Akame Ga Kill Genel olarak bilinmeyen animelerden yazmak istedim
mei'
teşekkürler şu sıralar code geass izliyorum biter bitmez noragamiye başlayacağım başka önerilerin olduğunda çekinmeden yazabilirsin <3
niloş
@^Selen^ kesinlikle beni heyecanladırabilen nadir şeylerdendir Aot bu yüzden ayrı bir yeri var bende ben bu konularda biraz fazla mükemmeliyetçiyim insanların çok iyi mükemmel resmen dilim tutuldu dediği şeylerde ben pek heyecanlanmam ama spoiler yediğim halde çok güzeldi keşke spoiler yemeden izleyebilseydim :(
mei'
@niloş ben de aynı şekildeyim çizimini beğenmediğim animeyi izleyemiyorum sword art online bu yüzden listenin en altlarında
xxxbersuxxx
bestie yeni anime önermeye geldimm. gangsta. , mushishi , neon genesis evangelion , jujutsu kaisen.
haisesasaki
bu arada 1ay öncemi ne tartışmışız mikasa levi konusunda üzgünüm bunun için umarım affedersin
mei'
affedilecek birşey yok ki sen düşünceni savundun ben de saygı duydum çünkü farklı düşünceler zenginliktir
haisesasaki
geç olabilir önermem için ama yineden önereyim; one punch man(sitede var),gakuen babysitters,hxh,toilet bound hanako-kun,himouto! umara chan,dr.stone,erased,mirai nikki,no goma no life,hotarubi no mori e,junjou romantica,jojos,yuri on ice,akame ga kill,7 ölümcül günah(sitede var),suikast sınıfı,given,my little monster,black butler,corpxse party,bungo stray dogs,devilman crybaby,toradora,angels of deaths,jujutsu kaisen,kurokos basket,black clover,ajin(sitede var),sk8 the infinity,horimiya,free!,a whisker away,beastars,seraph of the end,noragami
haisesasaki
kötü olanlar olabilir,izlemediklerim var önermişlerdi,üzgünüm kötü anime önerdiysem
ranaa!!
selamm! tartışma konusu ile ilgili değil ama mesajlar olmadığı için burdan sormak istedim,, açıklamandaki şeyi atabilir misin ya da anlamı nee <.3
mei'
anlamı: "Gökyüzünde birçok yıldız var, ama sadece ay gecenin karanlığını aydınlatıyor." hoşuma gittiği için bir arkadaşımdan ödünç almıştım eğfksmşwösl konuyla ilgili ya da ilgisiz her zaman yazabilirsin buraya bu aradaa <3
xxxbersuxxx
Yeni anime önermeye geldimm
Death Parade,free,given,angels of death,no game no life. Death Parade'i çok ama çok öneriyorum en sevdiğim en favori animem olabilir.
alarkokombigercekkombi...
animelere daha yeni basladim sadece death note'u tek izledim ama cok guzeldi 3 gunde bitirdim
xxxbersuxxx
En çok bilinen ve izlenenlerden: Hunter x hunter , Attack on titan , death note , boku no hero academia , haikyuu
mei'
teşekkür ederimm <3 şu sıralar shingeki no kyojin izliyorum bitince h×h izleyeceğim galiba aklına geldikçe buraya yazabilirsin bu arada
xxxbersuxxx
Klasik olmayanlardan: Banana Fish, Bungou stray dogs, yuri on ice, owari no seraph
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

No One
Hunter x Hunter, Kimetsu no Yaiba
mei'
teşekkür ederim