Hiç anime izlemedim ama ön yargımı kırmak istiyorum. Çok uzun olmayan, başlayınca saran bir şeyler önerirseniz sevinirimm.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
hatıra srrea
Yorumlar (41)
Ivatra
Shoukoku no altair . Osmanlı animesi diye ünlenmişti bir ara merak edip başlamıştım. Aslında Osmanlı animesi değilmiş de ilham alınmış. Mahmut adlı 12 yaşındaki bir paşanın hikayesini anlatıyor. Sonu olmamıştı ama güzeldi baya. Öneririm 
Larim
Az önce bitirdim. Ve ağlamaktan beter oldum. Kesinlikle izlemelisiniz. Adı Your Lie in April (1Sezon)
@alonelygod
Overlord
Sword Art Online
Steins Gate
Tokyo Ghoul
Mahouka Koukou no Rettousei
Quanzhi Gaoshou
Code Geass
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka
Owari no Seraph
Btooom!
Noragami
Akame ga Kill!
Another
Charlotte
Zankyou no Terror
Kakegurui
Drifters
Darker than Black: Kuro no Keiyakusha
Tate no Yuusha no Nariagari
Kuroshitsuji
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou
Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records
Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e
Deadman Wonderland
Blood Lad
Koutetsujou no Kabaneri
Death Parade
Vinland Saga
Guilty Crown
bunları izlersen istersen yukarıdan aşağıya az cok sıralı anime sever olursun :Wad:
sebo chan a tapınış
death note bencede ön yargını kırmak için ideal kısa ve çok kaliteli
sebo chan a tapınış
aggg bitirince mutlaka ✨ önemli✨ sahnelerin anlamlarına bakmayı unutma yt da var farklı videolar alternatif son vs (spoi vermedim yanlıs anlama
sebo chan a tapınış
hxh da efsaneleşmiş cogu yerde duydugun şeylerin ilkini yapan kult bi anime favım
Larim
One Punch Man önerebilirim. İlk başta ısınamadım gibi gelmişti ama sarıyor. (2 Sezon)
temmuz.
banana fish kesinlikle öneririm çok üzücüydü ve şok etkisi bırakıyor ama izlediğim en iyisiydi diyebilirim
Auretta
ben daha önce hiç anime izlemedim ve hep önyargılıydım yorumlara bakarken seni gördüm ve dikkatimi çekti izlemeye başladım. Daha 2 bölümünü izledim ama şimdiden acayip sardı çok seviceğimi hissediyorum öneri için teşekkürlerr
mei'
Shingeki no Kyojin'e başlangıç için en iyi anime demek yanlış olmaz.Genelde başlangıç seviyesine pek önerilmez ama Ansatsu Kyoushitsu'nun da iyi bir başlangıç olabileceğini düşünüyorum.Kimetsu no Yaiba da güzel bir tercih olabilir.Bilinçli bir şekilde anime izlemeye başlarken izlediğim ilk seri Danganronpa'ydı ve bana ağır gelmemişti,önerebilirim sanırım.
simpfordylanobrien
ilk animem death note tu. acayip sarıyor ve kaliteli. izlemeni öneririm.
hatıra srrea
gay ciftler olursa cok hos olur
ghfhfjrfyjnf
mei'
Gay çiftler shounen ai olarak kategorilendiriliyor,biraz daha cınsellik ve genelde smut içerenleri ise yaoi olarak geçiyor.Shounen ai olarak Banana Fish,Yuri on İce ve özellikle Given önerebilirim.Shounen ai olarak taglenmemesine rağmen hafif shounen ai havası veren SK8 the İnfinity,Fugou Keiji,Vanitas no Carte serileri de güzeldi.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
hatıra srrea
DEATH NOTE'a başladım herkese teşekkürler : )