Benimki THE LAST OF US oyunlarînı aşırı sevdiğim için dizininde
mübtelası olacağımı düşünüyorum
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
KAPTAN BLACK
Yorumlar (19)
@mrscamander
loki nin dizisini bekliyorym
KAPTAN BLACK
Of ya valla bi gelemedi marvelın bu seneki çıkarttîģı dizilerden tek istediğim oydu o da en son çıkıyo
.Josh.
The 100 yan dizisini bekliyorum.
KAPTAN BLACK
Ben sevemedim the 100 ü aslında konusuda tam benlik ama nebiliyim sanki 10 genç bi araya gelip telefonla dizi çekmişler gibime geliyo yanlış anlaşılmasın dizi gerçekten kaliteli ama bana öyle geliyo
KAPTAN BLACK
Bu arada beğendiģiniz salgın dizisi veya kıyamet sonrası dizi varsa yazın lütfen
Moridin
The wheel of time, kitap serisini okuduğum için dizisini sabırsızlıkla bekliyorum.
@alp0acar
Ben zombi tarzı çok sevmiyorum ya vampirler kurt adamlar falan ama ben ragnarok'u bekliyorum yeni sezonu
KAPTAN BLACK
İlla zombie diye değil ben genel olarak kıyamet sonrası dizileri çok seviyorum
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@notalardakonusur
Hawkeye. Hem iple çekiyorum hem de umarım hemen yayımlanmasın diyorum çünkü bazı söylentilere göre -doğru mu bilmiyorum- Clint Barton (Jeremy Renner)'ı son kez görecekmişiz ki bunu hiç mi hiç istemiyorum. O benim en sevdiğim 2. karakter -1. ise Wanda- ve Hawkeye dizisi ile onu son kez görmek istemiyorum. Zaten hakkı yenen bir karakterdi bi de şimdi onu son kez görecekmişiz diyorlar... diyecek söz bulamıyorum yani. Umarım son olmaz.
KAPTAN BLACK
Bak merak ettim şimdi adını daha önce hiç duymamıştım
@notalardakonusur
Marvel'ı da mı duymadın? Oradaki bir karakter için gelecek olan dizinin adı.
KAPTAN BLACK
Marvelı nasıl duymuyum marvelde izlemediğim bi şu yeni çıkan diziler var sadece hawkeye yi duymadım