Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

2

çerezlik diziler

13 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
BEN GELDİM ALOO

BEN GELDİM ALOO

24. Seviye

Sizden ricam yemek yerken izleyebileceğim komedi türünde çerezlik bir dizi önermeniz. Şimdiden teşekkürler. :)

Whodafuckizdubhead
Whodafuckizdubhead
5 yıl önce

it's always sunny in philadelphia diye bir dizi var canın sıkıldığında arkada ses istediğinde yemek yediğinde komedi istediğinde aç izle bir oturuşta bütün diziyi izlemelik değil ama kısa kısa bölümlü cok keyifli ayrıca bir bakılır derim

Назлы Аджар
Назлы Аджар
5 yıl önce

2 broke girls

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
5 yıl önce

sezonları 8-12 bölüm arası değişen bütün diziler bir günde bitiyo

aeglos
aeglos
5 yıl önce

The Umbrella Academy 2 sezonu var şimdilik o yüzden bence teklenecek bir dizi murat soner incelemesini çekmişti spoilersız izleyin derim ve dizinin ilk sezonunda türkler için yapılmış harika bir jest de var

aeglos
aeglos
5 yıl önce

WandaVision çok güzel bir mini dizi. ilk 5 bölümü sitcom tarzında çekilmiş paralel evrenlerin işlemeye hafiften başladığı tam yerinde biten ve ilerde doctor strange 2 filmiyle bağlantılı olucak tam benim gibi marvel severler için bir dizi öneriyorum

anxiety attack
anxiety attack
5 yıl önce

end of the fucking world

İzlerYorumlar
İzlerYorumlar
5 yıl önce

"11.22.63" Tek sezon 8 bölüm. FİNAL

la.perle
la.perle
5 yıl önce

2 Broke Girls bana göre yemek yerken izlenebilecek en güzel dizi çünkü dizinin olay akışı genel olarak bir kafede geçiyor ve orada dönen esprilerle keyifli bir sitcom haline geliyor. 🙂

BEN GELDİM ALOO
BEN GELDİM ALOO
5 yıl önce

Teşekkürler, yanlış hatırlamıyorsam onun 3. sezonundayım izlemeye devam edeceğim.

konuşan kedy
konuşan kedy
5 yıl önce

good omens,the good place,after life,fleabag,

Whodafuckizdubhead
Whodafuckizdubhead
5 yıl önce

Bu listeye after life gitmemiş sanki ama cidden tam bir yemek arası izlemelik listesi olmuş the good place ve good omens kesinlikle çerezlik süper dizile

divaa
divaa
5 yıl önce

Brooklyn Nine Nine ve Modern Family

şule
şule
5 yıl önce

Friends

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık