Bir dizi karakteri olsaydın bu hangisi olurdu?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
Hera Hestia
Yorumlar (66)
madman
tüm dizilerdeki en intihara meyilli kişi olmasına rağmen sürekli gülümseyip espri yaparak üstünü kapatan mal olurdum sdbsdmnbdsnbnmsba
Alia dimitros
film karakteri olarak hayatımın aşkı edward cullen olurdum dizi oyuncusu ise lacasa de papel tokyo olurdum kesinlikle ikiside çok güçlü karakterler
T.W.H.
en sevdiğim karakter değil ama Sylvie olmak isterdim berbat bir hayat yaşamış ama Loki'nin aşkına sahip bu yüzden o olmak isterdim
@luridangel
bir Witcher olan Rivyalı Geralt olmak isterdim , Sherlock Holmes ,Superman , thomas shelby ,Derek -Scott - Stiles , dedektif jake peralta , Lucifer şimdilik aklıma gelen bunlar
fdxghhxdfg
GrangerHead
kesinlikle stranger thingsteki max ve hp deki hermione tam benim tarzım. o karakterleri olmak isterdim.
shehashislove
bana benzeyen bir karakter değil kişilik olarak ama çok kararlı-güçlü bir karakter olduğu için the 100, raven kesinlikle
。↷Lucinda ଓ.°
Roleplay sunucusunda mazikeen karakteriyim ama izlerken kendime yakın gördüğümü düşündüğüm Sydney Novak.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

azra
the vampire diaries damon tabiki