Sürekli dizi-film konuşmayalım , biraz da hayallerimizden bahsedip birbirimize motivasyon olalım. İlk ben başlayayım ; şu an için ki hayalim Londra'da turizm danışmanlığı yapmak , eğer bu hayalim
olamayacaksa hostes olmak isterim. Peki sizin hayaliniz nedir?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
bp severik Allah' a şükür
Yorumlar (53)
BANE
şuan için başarılı olmanın dışında tek hayalim ve hedefim r6 gibi agresif bir makina almak
@nejihyuga
psikolog olmak ve omrum yetmicek belki ama okumak istediğim butun kitapları okumak sadece kitap satin almak icin meslek sahibi olmak istiyorum 
@nejihyuga
Psikolog olmak istiyorum bide belki ömrüm yetmicek ama okumak istedigim butun kitapları okumak istiyorum sadece kitap satin alabilmek icin meslek sahibi o
karayilanida
açıkçası hayal kurmaktan korkan biriyim çünkü gerceklesmezse pisman olup üzülücem bu yuzden hic bir zaman oturup adam akıllı hayal kuramiyorum
bazen bende de öyle oluyo ama bu gibi anlarda korkarsam veya endişelenirsem kendimi sakinleştiriyorum , derin bir nefes alıyorum ve kendime ' zaten korkarsan gerçekleştiremezsin , korkma ve istediğin hayali kur , çünkü sende o potansiyel var ' diyorum. Bence sende böyle de ve korkma , eğer gelecekte gerçekleştiremezsen hiç sorun değil , sende yeni hayaller kurarsın
barneystinsonn
şuanlık hayalim kendi işimin başına geçip büyütmek işleri başarıcağına inanırsan ve yerinde oturmayıp kalkıp bir adım atarsan hayallerin çorap söküğü gibi tek tek gerçekleşiyor
morgana le fay
Ben böyle sevdiğim insanlarla beraber bir türkiye turu yapmak istiyorum işte mesela önce fethiye orda 2-3 gün kalıyosun sonra ordan bodrum orda 1-2 gün kalıyosun falan filan derken böyle arabayla ve arkada eşyalarımla hiç eve uğramadan bir türkiye turu. Tek geleceğe yönelik hayalim bu 
@abdu597
her şey sırayla olucak ilk önce liseyi yaşar acar fen lisesinde okumak isterim sonrasını sonra düşünürüm ilk öncelik bu
@ayseenazz
Ben hayalimden bile emin değilim şu anda. Gelecekte teknoloji gelişeceği için bir çoğu mesleği robotlar alıcak bence. Bende mesleğimi robotların çalmasını istemediğim için direk o robotu yapan kişi olamyı isteyebilirm. genelde bilgesayar üzerinde yapılan mesleklere daha fazla ihtiyaç olunacağını düşünüyorum bu yüzden yazılımcı, tasarımcı falan gibi bir meslek de istiyebilirm ama öyle olmucaksa sadece bir yazılım dili öğrenmek de isterim. Aynı zamanda şarkı söylemeyi dans etmeyi de her zaman çok sevmişimdir ondan dolayı belki mesleğimin yanı sıra şarkı söyleyebilirim. Ama dediğim gibi şuan bunlardan emin değilim çünkü daha 6.sınıfım, her an kararım değişebilir.
evet belki de hayalinden emin olmak için daha küçüksündür ama herkesin bir hayali olmalıdır , hayaller bizi biz yapan şeylerdir . geleceğimize yön verir , bu yüzden herkesin bir hayali olmalıdır ancak (bana göre) hayallerimiz gerçekten istediğimiz bir şey olmalıdır. Mesela sırf herkesin hayali doktorluk diye senin de hayalin bu olmamalıdır ya da ne bileyim geleceği düşündüğün için hayalini ona göre seçmemelisin , hayalinin geleceğini şekillendirmesine izin vermelisin , gerçekten ne istiyorsan onu hayal edip, arzulamalı ve gerçekleştirmek için elinden geleni yapmalısın . Umarım yakın bir zaman da hayalinin ne olduğuna karar verebilirsin<3
dizicoliik
şu yaşima kadar sporla ilgili oldum ve sporla ilgili bir meslek yapmak istedim hep . hem ailem hem amatör oyuncularin durumu hem de pek cesur olmamam vazgeçirdi beni . şu an universitede okuyorum ve sporu hayatimda tutamamak hep içimde kaldı. o yuzden ilerde okudugum bölüm'ün sporla ilgili kolu uzerine yükselmeyi düşünüyorum ( tabii once uni'yi bitirebilmem lazım ) . sonra da bir avrupa kulübünde çalişabilirim belki .
Hiçbir şey için asla geç değildir , yeter ki iste .Sana güveniyorum :)
Cengiz Ersoy
Teknik Direktör veya Komedyen olmak istiyorum ama İnşaat Mühendisliği okuyorum hedeflerime emin adımlarla ilerlediğim aşikâr.
@heyyoo12
ben dünya turu yapmak istiyorum ve benim bölüm gereği şirketlerde yurtdışına gidebiliyorum inşallah giderim eheueheu ve aq ben sewimden ayrıldım 1 ay oldu ama olsun üzüldüm ya onunla kedilerimiz kopeklerimiz olcakti yurtdışını gezcektik falan ah ah
/
ranaa!!
7 yaşından berii pilot olmak istiyorum, kız arkadaşımda hostes olmak istioyr. büyüynce birlikte kedi sahiplenip birlikte yaşamak istiyoruz...
umarım gerçekleşir, bende senin gibi en yakın arkadaşım ile aynı evde kalıp köpek sahiplenmek istiyoruz
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

dew0o
türkiye şartlarında hayal bile kurulmuyor amk ne hayali