Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

hımym mi b99 mı

18 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
urfavegefitness

urfavegefitness

22. Seviye

ikiside çok güzel sitcom diziler sizce hangisi daha iyi

Amy Santiago
Amy Santiago
5 yıl önce

Ben ikisini de severek izledim. Ama bence Brooklyn Nine-Nine. Çünkü espri çeşitliliği çok fazla. HİMYM'de tek espri malzemesi cinsellik. Bütün şakalar onun üzerine olduğunu düşünüyorum. Yan karakterler çeşitli ama çok az görünüyor. Bütün dünya 5 kişi etrafında dönüyor olması da Himym eksileri arasında bence. B99'da 9 kişi gruplara ayrılarak olaylar yaşıyorlar. Çok uzun süre ve ayrıntılı ele alınan birçok yan karakteri var. Mesela Kevin, Doug Judy, Madeline Wuntch. Birçok insanı rahatasız etmese de beni rahatsız eden bir özelliğe de sahip değil : Gülme efekti

@isissefer
5 yıl önce

Tabii ki de HIMYM. B99 demek çok ilginç olur bana göre. O da komik ama asla HIMYM ile kaşılaştırılamaz.

ℳℯℓ ♥
ℳℯℓ ♥
5 yıl önce

iksininde sitcom olması dışında bir benzerlik yok bence karşılıştırılmamalı ikisinde çok severim kaliteli ve güzel diziler

ℳℯℓ ♥
ℳℯℓ ♥
5 yıl önce

asıl soru himym - friends ------------ b99 - the office

alarkokombigercekkombi...
alarkokombigercekkombi...
5 yıl önce

Ikisini de izledim.Bence ikisinin de seyleri cok ayri yani ikisi de sitcom ama cok farkli konulari var bence. Ikisi de cok basarili ama ben himym i izlerken bi tik daha cok keyif almistim sanirim

Melis Mikaelson-Buffay
Melis Mikaelson-Buffay
5 yıl önce

himym

@geekthezey
5 yıl önce

himym izlediğimde baya yükselmiştim ta ki diğer sitcomları da izleyene kadar . evet himymnin bende yeri farklıdır ama sitcom yönünden kesinlikle b99 çok daha başarılı

bellarkethe100
bellarkethe100
5 yıl önce

brooklyn nine nine, zaten himym de gülme efkti var ve ben bunu çok sevemiyorum ama B99 da o yok ve çok komik

@gerekyokbence
6 yıl önce

b99 şu an daha komik geliyo hımym friends ve b99 izlemiş biri olarak söylüyorum

Helen
Helen
6 yıl önce

kesinlikle HIMYM

divaa
divaa
6 yıl önce

B99 alır bana kalırsa. Ama HIMYM da az değil yani sağlam dizi sjscjjhsbd

Ada
Ada
6 yıl önce

İkisinide izlemiş biri olarak bence HIMYM ama b99 da baya güzel bir sitcom.

Liov
Liov
6 yıl önce

şuan b99 izliyorum Hımym izliyip gelip yorum yaparım bgckrwegcçkr

morgana le fay
morgana le fay
6 yıl önce

ay buraya yazmak için bir düşündüm acaba hangisi ben hangisini daha çok seviyorum diye ama bir sonuca varamadımm.herhalde hımym bilmiyorum

Marceline
Marceline
6 yıl önce

Friends

By_At
By_At
6 yıl önce

İkisini de izlemedim ama HIMYM demesi gereksiz zevkli olduğu için HIMYM 😃

@ga
6 yıl önce

B99 ezer geçer.

@mrscamander
6 yıl önce

ikisini de izlemiş biri olarak tabiki de HIMYM

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık