Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-10

izlediğin kore dizilerini buraya yazabilirsin

14 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
gizo

gizo

20. Seviye

başlıyorum

@fatmanur9061
4 yıl önce

tale of the nine tailed- ve - doom at your service bence çok iyi diziler

Sucre
Sucre
4 yıl önce

Aklıma sadece bunlar geldi, dahası da var. Kore'nin tarihi dizileri kesinlikle bir numara.

Sucre
Sucre
4 yıl önce

BOF, The Heirs, City Hunter, Faith, Playful Kiss, Empress Ki, 49 Days, Healer, The K2, Backstreet Rookie, Vincenzo, Descendanst of the Sun, Arthdal, Nice Guy, Sungkyunkwan Skandal, Itaewon Class, Kill Me Heal Me, She Was Pretty, Hwarang, Missing You, So I Married the Anti-fan, To the Beautiful You, Heartstring, Secret Garden, You're Beautiful, Dream High, My Love from the Star, Moon Embracing the Sun, Hotel del Luna, Moon Lovers, Seven Day Queen, Muhteşem Kraliçe, Six Flying Dragons, Gu Family Book, My Girlfriend Is a Gumiho, Mr Queen, 100 Days My Prince, Rooftop Prince, While You Were Slepping, Red Sky, Scholar Who Walks the Night, Düşlerimin Prensi, Arang and the Magistrate.

gizo
gizo
4 yıl önce

desacantes of the sun.. gerçekten çok yakışıklı erkekler vardı askerler bir de çok iyiydi ki daha sonra da başrol karakterlerin evlenmesi olayııı.. boşandılar ama olsunduu

gizo
gizo
4 yıl önce

playful kiss izlediğim ilk kore dizisiydi hahahahah fundyy kliplerinden bulmuştuk aşşırı ii

gizo
gizo
4 yıl önce

kill me heal me gerçekten çok severek izledim hem komikliğiyle hem hüznüyle hâla aklımda bütün hayali karakterleri benimseyerek çok sevmiştim en çok da kız aşşırı tatlı çokgüzel konuşuyordu geriye sarıp onun o şirin konuşmasını dinliyordum hahhahhaah

gizo
gizo
4 yıl önce

moon lovers gerçekten bana göre çok iyiydi çok severek izlemiştim zaten onların krallık dönemleri çok ilgi çekici severek de izliyorum uzun saçlı oğlan( wang so )karakteri çok güzeldi

gizo
gizo
4 yıl önce

lee min ho bayılıyorum harşka bir oyuncu ama sadece city hunter dizisini izleyememiştim nedense pek sevemedim ama the heirs çok ii ve the king de lowe yani

iremkk
iremkk
4 yıl önce

çok fazla izlemediğimi düşünüyorum 🙂 the king eternal monarch, whatss wrong with secretery kim , the legend of the blue sea , boys ower flowers , strong women dobong-soon , cheese ın the trap , queen ın hyuns man , eulachacha waikiki , my secret romance , seven first kisses , school 13, 15 , 17 , ım not robot , my strange hero , moorim school , rooftop prince , the masters sun , heartstrings , the heirs , faith , 49 days , fight my way , about time , full house 2 , secret garden ,goblin , oh my venüs , vincenzo , moon lovers , descandants of the sun , chicago typewrinter , uncontrollaby fond, my love from the star

gizo
gizo
4 yıl önce

ortak izlediğimiz çok şey var ama sen benden o kadar fazla izlemişsin kii waoww yanii helal olsunn

iremkk
iremkk
4 yıl önce

kanka ben dizi bağımlısıyım üniye gitmesem daha çok izlemiştim şimdiye kadar orda int olmadığı için anca eve gelince izleyebiliyorumü

gizo
gizo
4 yıl önce

ben senin izlediklerinden sadece 13 tanesini izlemişim daha ben kendime çok izliyor diyordum hahahahha ama gerçekten ben de deli gibi izlemek istiyorum

gizo
gizo
4 yıl önce

goblin benim için en iyisi bayılarak izlemiştim

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık