en sevdiğiniz 3 kore dizisi?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
@mrscamander
Yorumlar (26)
@bidelidunyali
Moon Lovers bence en iyi Kore dizisi. Bunu söylüyorum çünkü benim tamamını izlediğim ilk kdramaydı. 2 numara Goblin, 3 numara da Tale of the Nine Tailed. Bu üçüde bonus olsun , 1) Doktor John 2) Extraordinary you 3) Two World
Emircan-W.BishopunBirası
Ben aslında kendi başıma hiç kore dizisi izlemedim. Ablamlar ben 7 yaşındayken kore fanı oldukları için sürekli kore dizisi izlerdik. Benim okuma hızım da böyle arttı diyebilirim. Konuya gelecek olursak ben çok hatırlamasam da gu family book güzeldi. Descantes of the sun o da bitirene kadar izlediğim tek kore dizisi bir de Cıty Hunter kore fanı olmadığım için zaten 4 5 dizi anca izledim en güzelleri bunlardı neyse by
@mrscamander
city hunter baya güzel bir diziydi zaten genel olarak Lee min ho nun bütün dizileri güzeldi
Galadriel
Kill Me Heal Me. Bu dizinin arkasına başka dizi yazılmaz çünkü EF-SA-NE. Ji Sung harika oyunculuğunu burda da sergilemiş izlemeyen varsa kesinlikle izlemeli.
@mrscamander
çok duymuştum ama izlemeye zamanım olmamıştı şuan ki dizimi bitirince izlemeye başlayayım
bilemedim ki
ya ben şu an izliyorum bu diziyi fena feci içine çekti beni, ji sung'un karakterlerini çok güzel işlemişler bu kadar detaylı olmasını beklemiyordum açıkçası sadece başrol kadın aşırı saf ve sakin böyle tam kore dizilerinde gördüğümüz tiplerden .. bir türlü alışamıyorum böyle saf salak kızlara ya the king'deki kız sonra crash landing'de ki so ye jin böylelerini daha çok severek izliyorum
divaa
Signal - Goblin - Hotel Del Luna. Hatta Signal izlediğim en iyi dizilerden biri. Diğer ikisini de seviyorum. Goblin'in sinematografisi çok iyi. Hotel Del Luna da genel olarak komikti bence sona doğru çok kararsa da.
@mrscamander
goblin baya güzeldi ve komikti de hotel del luna duymuştum izleneceklerime eklendi
divaa
Goblin'in her hafta bölümünün çıkmasını bekliyordum jsdhsgcdh sonlara doğru o da azcık sıktı ama kore dizilerinde mantılı, kafaya yatan final bulmak nerede... Dayanamayıp birkaç tane daha önereceğim. erkek kardeşimle rahat 3-4 kez izlediğimiz bir dizi var City Hunter hatta o benden ayrı kendi başına da izledi defalarca. Sonra Master's Sun var. Healer da fena değildi. W Two Worlds inanılmaz iyi başlamıştı... sonrasında senaryo o kadar hype'ı kaldıramadı ve sıkıcı oldu. Ben gene de ilk 10 bölümü tekrar tekrar izliyorum. neyse daha fazla gevezelik yapmayayım ama başka öneriler istersen her zaman yazarım yılların tecrübesiyle hxdgvjdhbjs (şaka değil)
@mrscamander
hotel del luna baya güzeldi hatta bayıldım diyebilirim. city hunter izlemiştim o da güzeldi, w two world de izlemiştim o da dediğin gibi çok güzel başlamıştı sonradan sıktı masters sun izleemedim onu da izleyeceklerime ekleyeceğim :)
divaa
değil miii ben de bayılmıştım hotel del luna'ya kdjbcskhdb bakalım umarım izleyince beğenirsin master's sun'ı :)
@mrscamander
senin için sweet home öneriyorum yeni bitirdim diziyi ve aşırı bir şekilde güzeldi
bilemedim ki
the rain - crash landing on you - memories of alhambra
@mrscamander
memories of alhambra güzeldi ama the rain kore dizisi değil bildiğim kadarı ile
Mert Tatar
kore dizileri bazilari pek sarmiyor ama the legend of the blue sea 3 kere izledim bikmadim bence 3-4 ayda bir tekrar izlenmesi gereken dizilerden
birguulss
GOBLİN - EXTRAORDİNARY YOU - MOON LOVERS
bilemedim ki
moon lovers'daki bazı sahneler çok iyiydi tekrar tekrar izledim bitince ağlamıştım da ama sonunda ya bu kadar adam aynı kıza mı aşık oldu yani yuh demeden edemiyorum ya işte tam da bu nokta onu kore dizisi yapıyor sanırrım :) türk dizi klişeleri gibi 7458 adamın bir kişiye aşık olması ne oldu kardeş kadın türünün son örneği falan mıydı hsgdga
ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
"Voice 3 - Mask (Gamyeon) - Hi! Bye! Mama" Hi! Bye! Mama'yı ilk İzlediğim de ciddi ciddi ağlamıştım :'(
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Yağmur Irem Yıldırım
hay scool love on en sevdiggim kore dizisi kesilikle. ensevmedigimde llove alarm olabulur belki dizide farkli olaylar olsa guzel olabilirdi olay cok azdi ve cok yavasti