Merhabalar
O Kadar dizi bölümü izlememe rağmen seviyem ve yüzde aynı bu bir sorunmu yoksa level kriteri farklı bir olaya göremi belirleniyor ?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
Alper
Yorumlar (13)
@ayguler
buraya da yazayım hesabıma giremiyorum ana sayfaya yönlendiriyor her seferinde yardımcı olabilecek varsa olsun
Alina!
İzlediğin bölüm sayısı o kadar yüksek değil ve yorumların az. Yorumlar like alınca ya da millet cevaplayınca da seviye atlıyorsun.
Alina!
yaklaşık 2bin bölüm (9.06.2020) izlemiş biri olarak bile seviyem yüksek değil çünkü yorumlarım az ama benden çok daha az izleyip yorum yapanlar site de daha yüksek levelerde.
Mücahit
Sitede yaptığınız yorum veya izlediğiniz bölüm sayısı ne kadar önemli olsa da bir o kadar da önemli olan takip ettiğiniz dizi/film/oyuncu sayısıda o kadar önemlidir.
Mücahit
+ Beğendiğin/Beğenmediğin bölüm sayısı ve takip ettiğin user sayısı da etkilemektedir.
korsanaa eweet
hala buralarda mısınız bilmiyorum ama bence çok gereksiz birşey benimde yorum sayım yüksek lakin seviye kasma derdinde filen değilim ama izlediğim filmin bölümün altına düşüncemi yazarım ortalamaya vurursak her iki filmde bir yorum yapmış oluyorum
İlayda Sena
Neredeyse son 1 aydır level atlama yüzdelik ilerleme gibi şeyler haftalık oluyor (sanırım) çünkü benim genelde duruyor duruyor bir anda ilerliyor. Yorumumdan çok izlediğim var sadece yorumla bağlantılı değil bence 
İrem
Ben de aynı problemi yaşıyorum şuan. Bölümler de etki ediyor ama yorumuna cevap ve beğeniler daha çok etki ediyor olabilir.
K-Albatros
Yorumlar ve bölüm beğenileri olabilir. Yorum like veya disslike ta etki edebilir. Yöneticiler tarafından bir açıklama yok.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
I'm Not Daredevil
bilgisi olan varsa bu seviyeler tam olarak ne işe yarıyor? yıllardır kullanıyorum 19 olmuş ama bi fark göremedim bence çokta bir amacı yok