Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

3

önerdiğiniz en güzel bulduğunuz diziler veya filmler

31 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
SHADOW QUEEN

SHADOW QUEEN

22. Seviye

Şu dizi veya film benim çok hoşuma gitti dediklerinizi yazabilirsiniz.

@notalardakonusur
6 yıl önce

WandaVision😍

Liov
Liov
6 yıl önce

brooklyn nine-nine, Sherlock, Marvels agent of S.H.İ.E.L.D, After life,Prison break, Stranger Things, Lucifer diyebilirim dizi olarak film ise genelde tekrar tekrar marvel evrenini izlediğim için pek bir şey diyemem ama Labirent, Alacakaranlık, Harry pother, IT, Sherlock Holmes diyebilirim

SHADOW QUEEN
SHADOW QUEEN
6 yıl önce

Teşekkürler

@aliceisclown
6 yıl önce

ben daha yeni izlemeye başladım internet sıkıntım yüzünden ilk izlediğim dizi control z idi.Ve resmen öldüm filme kendim onca şey yaşamışken kendimi umursamayıp luis'e üzülüp ağlamıştım.ve keşke daha uzun sürseydi ama tabiki anlamlı olmazdı tadında bırakmışlar mükemmeldi.

shehashislove
shehashislove
6 yıl önce

Control Z cidden çok güzel güzel dizi ile başlamışsın izlemeye

@filmseverim77
6 yıl önce

dizi olarak tabiki de THE UMBRELLA ACADEMY suç aksiyon gerilim film olarak HARRY POTTER fantastik

@xberlinnx
6 yıl önce

Flim Olarak: Chappie, Hitman, Ant-Man, Ant Man 2, 30 Gün Gece, Dizi Olarak: Lucifer, La casa de papel, The Walking Dead, iZombie

Saturnekaçan
Saturnekaçan
6 yıl önce

Film Olarak: Harry Potter- Yüzüklerin Efendisi- Leon Dizi Olarak: The 100- Friends

densque
densque
6 yıl önce

film: clara bilim kurgu ve dram konulu

densque
densque
6 yıl önce

teen wolf. the vampire diaries,

@mindhunter
6 yıl önce

Dizi olarak; Dexter, Outlander ve McMafia diyeyim. Film olarak da; One flew over the cuckoo's nest, Lion(not Leon) ve I Origins diyebilirim. Keyifli seyirler..

Baji'nin saç tokası
Baji'nin saç tokası
6 yıl önce

the 100 , shadowhunters , skam , teen wolf

@antipatist
6 yıl önce

Person of Interest kesinlikle.

Mücahit
Mücahit
6 yıl önce

himym

SHADOW QUEEN
SHADOW QUEEN
6 yıl önce

dizi adımı yanii

@antipatist
6 yıl önce

@KRALİÇE evet, How I Met Your Mother dizisinden bahsediyor.

Aʀɪssᴀ~
Aʀɪssᴀ~
6 yıl önce

Tek ve En hoşuma giden Filmim V For Vendetta kesin izleyin ancak sitede yok bence eklenmeli dizi olarakda The Walking dead i izle çok iyi tabi oda yok sitede ı birazda uzun ama müq

cansu obrien*
cansu obrien*
6 yıl önce

DİZİ: kesinlikle ama kesinlikle TEEN WOLF, the vampire diaries, riverdale, stranger things
FİLM: labirent serisi, five feet apart, harley queen ve yırtıcı kuşlar, gerçek kötüler

@notalardakonusur
6 yıl önce

Clouds, Harry Potter serisi, Her Çocuk Özeldir, Avengers ve Avengers ile ilgili filmler

morgana le fay
morgana le fay
6 yıl önce

Dizi kesinlikle tabularasa (boş levha demek ve ayrıca böyle bir düşünce akımı da var) Film ise neredesin firuze

@damonsalvatoree
6 yıl önce

the vampir diaries, prison break , breaking bad. sabrina,lucifer,teen wolf,rivardele

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

Prison Break, Breaking Bad, Narcos, Narcos Mexico, 11.22.63, Altered Carbon, See, The Haunting Of Hill House

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

V For Vendetta, Pianist, Prestige, Illusionist, Pk, Green Mile, Shawshank Redemption, Avatar, Inception, Matrix

@mrscamander
6 yıl önce

dizi olarak: siren,hanna, ı am not okey with this, sense8 bir de sanırım kore dizilerini izliyorsun onun için extracurricular ve şiddetle önerdiğim ve çok sevdiğim sweet home dizisini izleyebilirsin film olarakta tau, bright, bayan peregrine'nin tuhaf çocukları, underwater, mortal engines,timothy green'in sıradışı yaşamı önerebilirim

SHADOW QUEEN
SHADOW QUEEN
6 yıl önce

Sen bayağı bir dizikoliksin ama gerçekten bütün bunları nasıl aklında tutuyorsun dndndnmdmd teşekkür ederim

@mrscamander
6 yıl önce

neyse ki hafızam kuvvetli sfsdfsdf

mahşerin 4 atlısından bir
mahşerin 4 atlısından bir
6 yıl önce

dizi: teen wolf film : Freaky olabilir ikiside çok iyiydi beğendim

SCOOT McCall
SCOOT McCall
6 yıl önce

emily in paris

bellarkethe100
bellarkethe100
6 yıl önce

the 100, teen wolf, B99 dizi. parazite, sessiz bir yer, yarının sınırında hepsinin de izle harika dizi ve filmler

Okyanusta Boğulan Balık
Okyanusta Boğulan Balık
6 yıl önce

En hoşuma gidenleri söylicem Dizi ; Teen Wolf Film ; Tenet bu ikisini izlemediyseniz kesinlikle izleyin

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık