Şu dizi veya film benim çok hoşuma gitti dediklerinizi yazabilirsiniz.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
önerdiğiniz en güzel bulduğunuz diziler veya filmler
SHADOW QUEEN
Yorumlar (31)
Liov
brooklyn nine-nine, Sherlock, Marvels agent of S.H.İ.E.L.D, After life,Prison break, Stranger Things, Lucifer diyebilirim dizi olarak film ise genelde tekrar tekrar marvel evrenini izlediğim için pek bir şey diyemem ama Labirent, Alacakaranlık, Harry pother, IT, Sherlock Holmes diyebilirim
@aliceisclown
ben daha yeni izlemeye başladım internet sıkıntım yüzünden ilk izlediğim dizi control z idi.Ve resmen öldüm filme kendim onca şey yaşamışken kendimi umursamayıp luis'e üzülüp ağlamıştım.ve keşke daha uzun sürseydi ama tabiki anlamlı olmazdı tadında bırakmışlar mükemmeldi.
@filmseverim77
dizi olarak tabiki de THE UMBRELLA ACADEMY suç aksiyon gerilim film olarak HARRY POTTER fantastik
@xberlinnx
Flim Olarak: Chappie, Hitman, Ant-Man, Ant Man 2, 30 Gün Gece, Dizi Olarak: Lucifer, La casa de papel, The Walking Dead, iZombie
Saturnekaçan
Film Olarak: Harry Potter- Yüzüklerin Efendisi- Leon Dizi Olarak: The 100- Friends
@mindhunter
Dizi olarak; Dexter, Outlander ve McMafia diyeyim. Film olarak da; One flew over the cuckoo's nest, Lion(not Leon) ve I Origins diyebilirim. Keyifli seyirler..
Aʀɪssᴀ~
Tek ve En hoşuma giden Filmim V For Vendetta kesin izleyin ancak sitede yok bence eklenmeli dizi olarakda The Walking dead i izle çok iyi tabi oda yok sitede ı birazda uzun ama müq
cansu obrien*
DİZİ: kesinlikle ama kesinlikle TEEN WOLF, the vampire diaries, riverdale, stranger things
FİLM: labirent serisi, five feet apart, harley queen ve yırtıcı kuşlar, gerçek kötüler
@notalardakonusur
Clouds, Harry Potter serisi, Her Çocuk Özeldir, Avengers ve Avengers ile ilgili filmler
morgana le fay
Dizi kesinlikle tabularasa (boş levha demek ve ayrıca böyle bir düşünce akımı da var) Film ise neredesin firuze
@damonsalvatoree
the vampir diaries, prison break , breaking bad. sabrina,lucifer,teen wolf,rivardele
Slim_Shady
Prison Break, Breaking Bad, Narcos, Narcos Mexico, 11.22.63, Altered Carbon, See, The Haunting Of Hill House
Slim_Shady
V For Vendetta, Pianist, Prestige, Illusionist, Pk, Green Mile, Shawshank Redemption, Avatar, Inception, Matrix
@mrscamander
dizi olarak: siren,hanna, ı am not okey with this, sense8 bir de sanırım kore dizilerini izliyorsun onun için extracurricular ve şiddetle önerdiğim ve çok sevdiğim sweet home dizisini izleyebilirsin film olarakta tau, bright, bayan peregrine'nin tuhaf çocukları, underwater, mortal engines,timothy green'in sıradışı yaşamı önerebilirim
SHADOW QUEEN
Sen bayağı bir dizikoliksin ama gerçekten bütün bunları nasıl aklında tutuyorsun dndndnmdmd teşekkür ederim
mahşerin 4 atlısından bir
dizi: teen wolf film : Freaky olabilir ikiside çok iyiydi beğendim
bellarkethe100
the 100, teen wolf, B99 dizi. parazite, sessiz bir yer, yarının sınırında hepsinin de izle harika dizi ve filmler
Okyanusta Boğulan Balık
En hoşuma gidenleri söylicem Dizi ; Teen Wolf Film ; Tenet bu ikisini izlemediyseniz kesinlikle izleyin
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@notalardakonusur
WandaVision