her bölümden önce 4 reklam izliyoruz en azından gün içinde izlediğimiz ilk bölümde 4 tane izleyip geri kalanda bir tane izlesek keşke.
ayrıca bazı bölümlerin reklamları açılmadığı için bölümü izleyemiyoruz
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
Sena*
Yorumlar (18)
luciferr:)
3 reklam çıkıyor ilk ikisine basınca direk gidiyor sonuncuda 6 saniye sonra tıklıyon oluyor zaten
@harunkose
ben üstüne basıyom bi site açılıyo siteyi kapatıyom ve reklam atlanıyo ne kadar akılıyım
Senarist
Bende 3 reklam çıkıyor, ilk 2'sini hemen geçiyorum, sonuncusu 10 saniyelik reklamın 4. saniyesinde basılıyor atla ya. O şekilde yapıyorum 1 dakikamı almıyor bence sorun değil.
Whodafuckizdubhead
pekkii açılıp açılmadığını görmek için 4 reklam izleyip açılmazsa diğer alternatif için 4 reklam daha izlememiz durumu.
_Felina
3 tane reklam var ve 2 tanesini direkt ''reklamı geç''e tıklayarak geçebiliyorsun 3.sünü de 4 saniye içind egeçebiliyorsun
dolltears
ama reklamlar kısa ve bende 3 tane var ve zaten ikisi direk geçiliyor, diğeri de 6-7 saniye falan. başka bir siye kullanıyordum 3 tane upuzun reklam vardı. haksızlık yapamam bu sitenin reklamlarından memnunum.
@heyyoo12
hahaha tövbest değilim bende kızım ve alış kızım bunlara alış bizde hayat böyleeee fsdfasdf
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

♀
simpfordylanobrien
bende 3 reklam çıkıyor ilk ikisini direkt geçiyorum sonuncusuna da 6 saniye sonra tıklayınca açılıyor