Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

reklam

18 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Sena*

Sena*

18. Seviye

her bölümden önce 4 reklam izliyoruz en azından gün içinde izlediğimiz ilk bölümde 4 tane izleyip geri kalanda bir tane izlesek keşke.
ayrıca bazı bölümlerin reklamları açılmadığı için bölümü izleyemiyoruz

simpfordylanobrien
simpfordylanobrien
5 yıl önce

bende 3 reklam çıkıyor ilk ikisini direkt geçiyorum sonuncusuna da 6 saniye sonra tıklayınca açılıyor

luciferr:)
luciferr:)
5 yıl önce

3 reklam çıkıyor ilk ikisine basınca direk gidiyor sonuncuda 6 saniye sonra tıklıyon oluyor zaten

505’
505’
5 yıl önce

Aynen bendede oyle oluyor

@harunkose
5 yıl önce

ben üstüne basıyom bi site açılıyo siteyi kapatıyom ve reklam atlanıyo🐭🦄🍔🌭🌯🥗🍢🚴

@harunkose
5 yıl önce

ben üstüne basıyom bi site açılıyo siteyi kapatıyom ve reklam atlanıyo ne kadar akılıyım

Senarist
Senarist
5 yıl önce

Bende 3 reklam çıkıyor, ilk 2'sini hemen geçiyorum, sonuncusu 10 saniyelik reklamın 4. saniyesinde basılıyor atla ya. O şekilde yapıyorum 1 dakikamı almıyor bence sorun değil.

Whodafuckizdubhead
Whodafuckizdubhead
5 yıl önce

pekkii açılıp açılmadığını görmek için 4 reklam izleyip açılmazsa diğer alternatif için 4 reklam daha izlememiz durumu.

---> *-* <---
---> *-* <---
5 yıl önce

ne blm ben reklmları çok takmıyorm

Murat
Murat
5 yıl önce

Ben google a adguard kurdum hiçbi şekilde googleda karşıma reklam çıkmıyor

_Felina
_Felina
5 yıl önce

3 tane reklam var ve 2 tanesini direkt ''reklamı geç''e tıklayarak geçebiliyorsun 3.sünü de 4 saniye içind egeçebiliyorsun

dolltears
dolltears
5 yıl önce

ama reklamlar kısa ve bende 3 tane var ve zaten ikisi direk geçiliyor, diğeri de 6-7 saniye falan. başka bir siye kullanıyordum 3 tane upuzun reklam vardı. haksızlık yapamam bu sitenin reklamlarından memnunum.

@heyyoo12
5 yıl önce

uuu selam naberrrrr fdsdfgsd

dolltears
dolltears
5 yıl önce

OLAMAZ SAPIK PŞSKĞSLCFĞASŞİAFŞÇ

@heyyoo12
5 yıl önce

hahaha tövbest değilim bende kızım ve alış kızım bunlara alış bizde hayat böyleeee fsdfasdf

dolltears
dolltears
5 yıl önce

bizde de pek farklı sayılmaz öfdlslidsdilfsiwl

@heyyoo12
5 yıl önce

woww benzerlik var yani yas kac

@heyyoo12
5 yıl önce

her yerde reklam bu kimin reklamı (her yerde saç var ) puahpuhapuha

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık