Size aklınızdaki senaryoyu diziye/filme çevirecek kadar imkan verilseydi nasıl bir dizi/film yapardınız?
Örneğin ben sadece iki sezon yayınlanıp bırakılan, hatta ikinci sezonunu bulmanın pek mümkün olmadığı ve pek blinmeyen Noor Stones un dizisini yapmak isterdim. Belki bilenleriniz vardır. 99 adet taş, her birinin özel bir gücü var, kimisi bulunmuş, kimisi bulunmayı bekliyor... Bu 99 taştaki güçlerin her biri ise Esma'ül Hüsna'nın bir özelliğini temsil edilyor ve 99'una sahip olanın tanrısal bir güce sahip olacağı düşünülüyor. Elbetteki ki bu güce kötüler de sahip olmak istiyor ve iyi ile kötünün mücadelesi, yani yaradılıştan bugüne hiç değişmeyen o kadim çekişme başlıyor...
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
No One
Yorumlar (13)
\\\?///
güzel olurmu bilmem ama harry potterın dizisini yapardım harry Hogwarsta müdür olmuş fln bence iyi olurdu
stiles stilinski 61
ben şöyle bii dizi yapardım 1.sezon senaryosu şu olurdu "şimdi bi çocuk var ve babasıyla arası çok iyi dizide bir virüs var ve bu virüs insanların vücuduna bi çeşit zehir enjekte ediyo ve onu kötü bir yaratığı çeviriyo zombi gibi ve bu virüs babasına bulaştığı için babası yaratığa dönüşmesin diye onu öldürüyo ve virüs çocuğada bulaşıyo ve ters tepki veriyor ve 2 ay komada kaldıktan sonra bir adet labaratuvarda uyanıyo ve kalkıp kaçmaya çalışırken korumalar onu fark ediyo kaçmasına izin vermiyolar ve çocuk bi anda görünmez oluyo ve bunun nasıl olduğunu sorgulamadan kaçıyo ve bu virüsün aslında insan eliyle yapıldığını öğreniyo ve güçleriini kontrol etmeyi öğrenirken diğer güçlerinide farkediyo be babasının intikamını alıyor"
wednesday
Bu dizi için malzemeler 1 adet labirentteki ışıl virüsü 1 adet Corona virüsü 1 adet intukammm ve x maddesi!
@arciere
Senarist olsaydım bilim kurgu,aksiyon türünden 3 sezon 10 ar bölüm 60 dklık bir dizi yapardım . Final sahnesinde de başrolleri öldürürdüm.
emine ♀
SENARİST OLSAYDIM SEX EDUCATİON DA OTİS VE MEAVENİN DAHA ÇABUK KAVUŞMASINI SAĞLARDIM
Hera Hestia
Ben olsam GTA San Andreas taki CJ in görevlerini ve özel hayatını konu alan aksiyonlu mu aksiyonlu erotik bir film çekerim ehhehehe NET SÖYLÜYORUM KINGG OLURUM. Aga düşünsenizeeee 

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
mahşerin 4 atlısından bir
ben senarist olsaydım 6-7 sezonluk 10-20 bölümlük 40 dk lık bir dizi yapardım ve konusu da şu olurdu bir genç kız ve onun erkek kardeşinin hikayesini anlatırdı (annesi ve babaları yok) kendilerine falan bakmayı öğreniyorlar küçük yaşta sonra doğa üstü güçleri falan oluyor sonrası fantazi siz tamamlayın bakalım neler çıkacak