ben bi tane de olsa sitcom izlemek istiyorum. ama hangisini izleyeceğime karar veremedim. aşağıya en beğendiğinizi yazar mısınız <.3
not: arkadaki gülme efektleri beni geriyor buna izleye izleye alışır mıyım sizce :d
en kralını yazın lütfen sadece bir tane izlerim çünkü şlcdmslcişmslsmş
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
Yorumlar (20)
leviores
gülme efektlerinin yıllar önce kaydedildiğini ve o insanların şuan öldüğünü öğrendiğimden beri benide geriyo ama alışırsın bence
ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
orası öyle ama ona bakarsan eski dizi-filmlerde oynayıp şu an ölmüş insanları izliyoruz,, ben çok mutlu oldukları için geriliyorum genelde :d
@aliebrar
benim adını en çok duyduğum The big bang theory,how ı mwt your mother,friends
@aliebrar
tbbt 10.sezon bitmek üzere bi yerden snra çok sarıyor .hımym 1.sezonu izledim devam edersem çok sonra devam ederim o kadar beğenmedim.Friendsi de 1 2 bölümünü izledim onu da çok sevmedim ama The big bang theory EFSANE
_Felina
Genel olarak aynı sitcom önerileri var. Ben ''Komedi Dizileri'' adlı bir koleksiyon oluşturmuştum içinde yaklaşık 20 tane belli bir kalitenin üstünde sitcom var. Özellikle imdb puanına dikkate ederek seçtim hepsini. Hepsini tavsiye etmiyorum zaten hepsini izlemedim ama 20 sitcomdan da mutlaka içinden seveceğin bir tane çıkacaktır. Eğer koleksiyonuma bakmaya üşeniyorsan ''B99'' kesinlikle eşsiz ve güzel bir sitcom. Zaten önermişler ama hala başlamadıysan mutlaka başla derim. ''En kralını yazın'' yazısını yeni gördüm. Evet en kralı ''B99''.
Amy Santiago
The Office'de gülme efekti olmadığını bilmiyordum. Önerin için teşekkürler en kısa zamanda bir şans vereceğim.
Amy Santiago
Brooklyn Nine-Nine KESİNLİKLE. Dizide gülme efekti yok. Ben de hiç hoşlanmıyorum gülme efektinden aşağıdaki dizilerde bildiğim kadarıyla hep var. İlk birkaç bölüm zorlayabilir ama devam etmelisin. İlk sezonu bitirdiğinde ise bir daha bırakamayacaksın. O kadar emin ve iddialıyım.
_Felina
Amy Santiago, izlemedim ama sanırım ''The Office'' dizisinde de gülme efekti yok. Eğer öyle bir dizi arıyorsan belki bakabilirsin :)
Nil Tetik
2 Broke Girls çok güzelll hem kasmıyor kat'in oyunculuğu muhteşem hemde ikilinin bölüm bölüm gelişimini izlemek çoook eğlenceli
divaa
Brooklyn Nine Nine ya da Modern Family ama ikisi de sarmadı beni konusuna bakınca dersen How I Met Your Mother. Hangisini seçersen seç biraz zaman tanıman lazım karakterlere alışabilmek için haberin olsun ☺
Cengiz Ersoy
Friends dizisini öneririm kendisi benim 1 numaralı dizim olmasına rağmen ilk 1-2 sezon kaç defa bırakıp devam ettim bilmiyorum o yüzden ilk 2 sezonu falan sabırla izlemelisin ondan sonra çok iyi bir ivme yakalıyor. Hiçbir şey dört dörtlük değildir gülme efektli bir dizi Friends ama belli bir süre sonra alışırsın.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
gitaristeasigim
brooklyn nine-nine izlemeyen çok şey kaybediyor bence :')