???
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
sitenin en sevdiginiz ozelligi nedir?niye baska siteleri degil de bu siteyi kullaniyorsunuz?
Nigarrrr
Yorumlar (28)
@lapdmorningstar
netflixteki tüm diziler + diğer büyük yabancı sitelerdeki neredeyse tüm diziler filmler burda var ve dizinin ortasında reklam girmiyo sadece başında 10 saniyelik giriyo o da hiçbir şey yani googledaki en yararlı sitelerden biri
Nigarrrr
haklisin,biraz arasdirdim ve gordum ki bir cok site bu formatda ancak isimleri farkli,birlikte izle ozelliginden baska butun ozellikler var.bu site cok guzel
Adalialazne.w
birlikte izle özelliği ne zaman gelecek?
Nigarrrr
bence cok guzel bir ozellik,ve bir an once gelsin,umarim kisa surede gelir,ayrica ceviri durumu diye bir ozellikde var yeni o da bir an once gelsin
@mrscamander
bu sitede hiç donmadan izliyorum, tartışma konualrını seviyorum bir de level var ya o hoşuma gidiyor
Nigarrrr
arada donmalar oluyor ya da benim internetimden kaynakli tam bilmiyorumştesekkurler )))
Mertt
Profil sekmesi kesinlikle. Profil sayasının her şeyi detaylı göstermesine bayılıyorum (takip ettiğin diziler, filmler, koleksiyon oluşturma vs.)
Mertt
Netflix kullanıyordum da değmez bence. İzlediğim diziler falan yok neden para vereyim ki. Hem burada yorum atma falan da var böyle daha zevkli bence
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Rory<3
izlediğim dizilerin bir arada liste gibi durmasını seviyorum ve sitede saçma sapan pop-up lar yok tek sorun yüklenen bölümler genelde ya açılmıyor ya yavaş oluyor kasıyor ama güzel stite
Nigarrrr
tesekkurler :))))