Bu site çok iyi bi site çoğu dizimi buradan izliyorum ama bazı özelliklerin gelmesi ya da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela büyük ekrandan küçük ekrana geçerken sayfa alta kayıyo ve eğer durdurmadan bunu yaparsak bi kaç saniyeyi kaçırıyoruz. Geri alalım dersek 5 saniye geri falan uğraştırıcı oluyor.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
İpek Yiğit
Yorumlar (51)
vi3nn3
Yorumlarımıza cvp geldikte yazdığımız yorumu kendimiz bulmalıyız bu çok kötü ve 4-5 yorum yazan gibi işlem limitini aştınız söyleniyor bir az bekleyip yeniden yazmalı oluyoruz.
Blaine Aura
bazen sitede olan dizi veya filmi arattığımızda sonuç olarak çıkmıyor bu düzeltilmeli
Dark13
millet yorumuma cvp yazıyo ben bakamıom ama niye çünkü biyerden sonra eski yorumlar yüklenmiyo işlem limiti diyo bazen bazen de uzun yorumlar gitmiiyo bence bu düzeltilmesi gerekn en önemlii şey
@notalardakonusur
Dizi/film ya da bunun gibi yerlerde "Daha Fazla Göster"e tıkladığımda yeni gelenlerin kısmında önceden gördüğüm yorumlarda geliyor ve karışıyor -tam anlatamadım ama anlamışsınızdır diye düşünüyorum- bu da düzeltilse güzel olur.
@notalardakonusur
Az önce bir yorum yapmıştım ve 100'de 100 işareti koymuştum ama site 0 şeklinde değiştirmiş. Neden böyle oldu anlamadım.
@egemen0
Dizilerin toplam süresi bilgi olarak yazabilir.Koleksiyondaki dizilerin toplam süresi yazabilir
Himalemus
abi bence dizilerde izlenen bölüm sayısı diye birşey varya bunu filmler içinde yapılsa güzel olur
@notalardakonusur
Takip ettiğim oyuncuyu çıkartacağımda çok zorlanıyorum. Takipten çıktı diyor ama profilimden baktığımda çıkmamış gözüküyor.
1308
Beğenme butonu like atsanda dislike atsanda bildirim kısmı yorumu beğendin olarak yansıyor
@notalardakonusur
Daha yeni ve ilk kez oluyor, 6 saat önce birisi bir konu hakkında yazdığım şeyi beğenmiş (hemde 5 tane) ve ben bildirime bastığımda beni direkt tartışmalar kısmına yolluyor yani yazdığım konuya götürmüyor. 4 saat önce de başka birisi bir konu hakkında yazdığım şeyi beğenmiş ve ona bastığımda direkt o konuya götürüyor. Niye böyle oldu anlamadım. Sayfayı yenilesem de olmuyor.
@notalardakonusur
Yazdığım yorumlar tek bir konudaymış ve oluşturan kişi de yanlışlıkla silmiş.
@ada9
Arama kriterlerine türkçe dublajlı seçeneği gelmeli. Evet genlede orjinal izleniyor ama arada türkçe dublajlı da izlemek gerekebiliyor yanınızdaki kişiye göre. hangisinde var diye tek tek dolaşmak zor oluyor
Artzın Fedaisi
iki üç takipten çıkarma, yorum çıkarma vb yaptığım zaman hemen işlem limitini aştınız uyarısı gelmesi. Bunun haricinde 10 numara site netflixten izleyip burda dizi film hakkında yorum yapmak çok zevkli.
Artzın Fedaisi
Ha bir de bu sitenin uygulamasını yapmaları çok güzel olabilir böylece telefondan da girebiliriz diğer türlü zor oluyor
iremkk
çok haklısın özellikle netflixten izleyip gelip buraya izlediğim dizileri ekleyip yorum yapma aşırı hoşuma gidiyor
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
adminlerimiz çok yaşasın valla ben bişey istemiyorum artık birlikte izle gelsin yeter
@sudekr
ben birinin yaptığı yoruma cevap yazınca sonra başka biri benim yorumuma cevap yazdığında bildirim gelmesi gerekiyor bence yoksa beğenmedikçe göremiyoruz yorumu biraz saçma anlatmış olabilirim ama azıcık dikkatli okursanız anlarsınız bence
emotionalwatcher
Bence işlem limiti aşağıdaki eski yorumlara bakmak istediğimde daha fazlaya iki defadan fazla basınca hemen işlem limiti uyarısı veriyo ve istediğim kadar yorum yapamıyorum (sayfayı yenilememe rağmen)
İpek Yiğit
ay evet ona ben de sinir oluyorum bi de yorumum siliniyo baştan yazınca da ilk heves kalmıyo süreki garantiye almak için kopyala yapıyorum
emotionalwatcher
Aynen ben de alıştım normal mesaj yazarken bile kopyalıyorum artık egjwhefbwvhrvıor
İpek Yiğit
1 den fazla bildirim geldiğinde ilkine baktıktan sonra bildirim panelinden diğer bildirimler siliniyo ve bakmak için uğraşıyoruz
İpek Yiğit
koleksiyonlarımızın adını değiştirmek istediğimizde yapamıyoruz. Koleksiyon adını değiştir seçeneği gelmeli
İpek Yiğit
ekranın solundaki menüde koleksiyonlar var oraya tıkla sol yukarıda yeni koleksiyon oluştur yazısı olacak ona tıkladığında koleksiyon oluşturmuş olacaksın
@notalardakonusur
Yanlışlıkla beğendiğimiz şeyleri geri alamıyoruz. Mesela ben az önce yanlışlıkla dislike attım sandım emin olmak içinde like tuşuna bastım ve likelamış oldum, geri de alamıyorum. Bence bunun da geliştirilmesi lazım.
@eceandcriket
direkt yoruma gitsin, birde bazı yorumlar gitmiyor,begeniyi geri alamiyoruz bir de
berfin_01
uygulamasının olması gerçekten çok iyi olurdu ve ek olarak birlikte izle özelliği biran önce kullanılsa çok iyi olur bence
Burak CAN
Bir yorum yaptığımda ve biri yorumuma yanıt verdiğinde bildirimlerden ne yazmış diye bakmak için yorum yaptığım sayfayı açtığımda kendi yorumumu bulamıyorum. Youtube'daki kendi yorumlarımızın öne çıkarılması lazım.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Ekran kaymasına ben de sinir oluyorum
NEXUX
Seviyelerin bir anlamı olsun, 50. seviye üstü üyeller için farklı özellikler açılmalı, örneğin yorumları daha üste çıkabilir, private msg atabilme, birlikte izle gibi özelliklerden....