Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

4

sitenin geliştirilmesini düşündüğünüz özellikleri

51 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
İpek Yiğit

İpek Yiğit

27. Seviye

Bu site çok iyi bi site çoğu dizimi buradan izliyorum ama bazı özelliklerin gelmesi ya da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela büyük ekrandan küçük ekrana geçerken sayfa alta kayıyo ve eğer durdurmadan bunu yaparsak bi kaç saniyeyi kaçırıyoruz. Geri alalım dersek 5 saniye geri falan uğraştırıcı oluyor.

NEXUX
NEXUX
5 yıl önce

Seviyelerin bir anlamı olsun, 50. seviye üstü üyeller için farklı özellikler açılmalı, örneğin yorumları daha üste çıkabilir, private msg atabilme, birlikte izle gibi özelliklerden....

vi3nn3
vi3nn3
5 yıl önce

Yorumlarımıza cvp geldikte yazdığımız yorumu kendimiz bulmalıyız bu çok kötü ve 4-5 yorum yazan gibi işlem limitini aştınız söyleniyor bir az bekleyip yeniden yazmalı oluyoruz.

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

kişiler çevrimiçi mi değil mi diye görülebilir aslında

vi3nn3
vi3nn3
5 yıl önce

Nasıl oluyor o?

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

mesela senin şuan sitede olup olmadığın görülebilir. ondan bahsediyorum

Blaine Aura
Blaine Aura
5 yıl önce

bazen sitede olan dizi veya filmi arattığımızda sonuç olarak çıkmıyor bu düzeltilmeli

berens
berens
5 yıl önce

yorumlarımız ytda ki gibi üstte kalsa bulmakta zorluk çekmeyiz iyi olurdu

Dark13
Dark13
5 yıl önce

millet yorumuma cvp yazıyo ben bakamıom ama niye çünkü biyerden sonra eski yorumlar yüklenmiyo işlem limiti diyo bazen bazen de uzun yorumlar gitmiiyo bence bu düzeltilmesi gerekn en önemlii şey

@notalardakonusur
5 yıl önce

Dizi/film ya da bunun gibi yerlerde "Daha Fazla Göster"e tıkladığımda yeni gelenlerin kısmında önceden gördüğüm yorumlarda geliyor ve karışıyor -tam anlatamadım ama anlamışsınızdır diye düşünüyorum- bu da düzeltilse güzel olur.

@notalardakonusur
5 yıl önce

Aynı şey "Keşfet"te de oluyor.

@notalardakonusur
5 yıl önce

Az önce bir yorum yapmıştım ve 100'de 100 işareti koymuştum ama site 0 şeklinde değiştirmiş. Neden böyle oldu anlamadım.

@egemen0
5 yıl önce

Dizilerin toplam süresi bilgi olarak yazabilir.Koleksiyondaki dizilerin toplam süresi yazabilir

Himalemus
Himalemus
5 yıl önce

abi bence dizilerde izlenen bölüm sayısı diye birşey varya bunu filmler içinde yapılsa güzel olur

@notalardakonusur
5 yıl önce

Takip ettiğim oyuncuyu çıkartacağımda çok zorlanıyorum. Takipten çıktı diyor ama profilimden baktığımda çıkmamış gözüküyor.

@notalardakonusur
5 yıl önce

Şuan baktım çıkmış.

1308
1308
5 yıl önce

Beğenme butonu like atsanda dislike atsanda bildirim kısmı yorumu beğendin olarak yansıyor

@notalardakonusur
5 yıl önce

Daha yeni ve ilk kez oluyor, 6 saat önce birisi bir konu hakkında yazdığım şeyi beğenmiş (hemde 5 tane) ve ben bildirime bastığımda beni direkt tartışmalar kısmına yolluyor yani yazdığım konuya götürmüyor. 4 saat önce de başka birisi bir konu hakkında yazdığım şeyi beğenmiş ve ona bastığımda direkt o konuya götürüyor. Niye böyle oldu anlamadım. Sayfayı yenilesem de olmuyor.

@notalardakonusur
5 yıl önce

Yazdığım yorumlar tek bir konudaymış ve oluşturan kişi de yanlışlıkla silmiş.

@ada9
5 yıl önce

Arama kriterlerine türkçe dublajlı seçeneği gelmeli. Evet genlede orjinal izleniyor ama arada türkçe dublajlı da izlemek gerekebiliyor yanınızdaki kişiye göre. hangisinde var diye tek tek dolaşmak zor oluyor

Artzın Fedaisi
Artzın Fedaisi
5 yıl önce

iki üç takipten çıkarma, yorum çıkarma vb yaptığım zaman hemen işlem limitini aştınız uyarısı gelmesi. Bunun haricinde 10 numara site netflixten izleyip burda dizi film hakkında yorum yapmak çok zevkli.

Artzın Fedaisi
Artzın Fedaisi
5 yıl önce

Ha bir de bu sitenin uygulamasını yapmaları çok güzel olabilir böylece telefondan da girebiliriz diğer türlü zor oluyor

iremkk
iremkk
5 yıl önce

çok haklısın özellikle netflixten izleyip gelip buraya izlediğim dizileri ekleyip yorum yapma aşırı hoşuma gidiyor

NEXUX
NEXUX
5 yıl önce

üyeler birbirine private msg atabilmeli ....

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
5 yıl önce

adminlerimiz çok yaşasın valla ben bişey istemiyorum artık birlikte izle gelsin yeter

@sudekr
5 yıl önce

ben birinin yaptığı yoruma cevap yazınca sonra başka biri benim yorumuma cevap yazdığında bildirim gelmesi gerekiyor bence yoksa beğenmedikçe göremiyoruz yorumu biraz saçma anlatmış olabilirim ama azıcık dikkatli okursanız anlarsınız bence

fuck it
fuck it
5 yıl önce

Evet bunu ben de yasiyorum kim bilir kaç tane yarım kalan muhabbet var boule nshshejdod

NEXUX
NEXUX
5 yıl önce

kesinlikle.... ayrıca bildirim doğruca bizim yorumumuza yönlendirmeli, yoksa ara ara bul....

@sudekr
5 yıl önce

ikinize de aşııırııı katılıyorum dklşkd

emotionalwatcher
emotionalwatcher
5 yıl önce

Bence işlem limiti aşağıdaki eski yorumlara bakmak istediğimde daha fazlaya iki defadan fazla basınca hemen işlem limiti uyarısı veriyo ve istediğim kadar yorum yapamıyorum (sayfayı yenilememe rağmen)

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

ay evet ona ben de sinir oluyorum bi de yorumum siliniyo baştan yazınca da ilk heves kalmıyo süreki garantiye almak için kopyala yapıyorum

emotionalwatcher
emotionalwatcher
5 yıl önce

Aynen ben de alıştım normal mesaj yazarken bile kopyalıyorum artık egjwhefbwvhrvıor

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

jfhsdkfhkdfds

Mertmert
Mertmert
5 yıl önce

trendler her hafta değil her gün yenilenmeli

Mertmert
Mertmert
5 yıl önce

bence izlediğimiz dizi/filmlere göre anasayfamızdaki yapımlar ona göre gelmeli

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

1 den fazla bildirim geldiğinde ilkine baktıktan sonra bildirim panelinden diğer bildirimler siliniyo ve bakmak için uğraşıyoruz

Deactivated
Deactivated
5 yıl önce

Birlikte izle gelsin 😍 Ekran kaymasına ben de sinir oluyorum

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

koleksiyonlarımızın adını değiştirmek istediğimizde yapamıyoruz. Koleksiyon adını değiştir seçeneği gelmeli

snowflake_
snowflake_
5 yıl önce

koleksiyonu nasıl oluşturdun ben bitürlü yapamıyorum

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

ekranın solundaki menüde koleksiyonlar var oraya tıkla sol yukarıda yeni koleksiyon oluştur yazısı olacak ona tıkladığında koleksiyon oluşturmuş olacaksın

snowflake_
snowflake_
5 yıl önce

bende öyle bir şey çıkmadı :(

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

o zaman profilinden koleksiyonlar kısmına gel

@notalardakonusur
5 yıl önce

Yanlışlıkla beğendiğimiz şeyleri geri alamıyoruz. Mesela ben az önce yanlışlıkla dislike attım sandım emin olmak içinde like tuşuna bastım ve likelamış oldum, geri de alamıyorum. Bence bunun da geliştirilmesi lazım.

İpek Yiğit
İpek Yiğit
5 yıl önce

uygulaması var ama onun da iyileştirilmesi gereken yönleri var

@eceandcriket
5 yıl önce

direkt yoruma gitsin, birde bazı yorumlar gitmiyor,begeniyi geri alamiyoruz bir de

karayilanida
karayilanida
5 yıl önce

kesinlikle uygulaması olmalı ve eksik çok fazla yapım var

doguhanqq
doguhanqq
5 yıl önce

Kesinlikle katılıyorum

berfin_01
berfin_01
5 yıl önce

uygulamasının olması gerçekten çok iyi olurdu ve ek olarak birlikte izle özelliği biran önce kullanılsa çok iyi olur bence

Süleyman Doğal
Süleyman Doğal
5 yıl önce

En önemlisi bu uygulama olmalı ve gerçekten söylüyorum hakediyor

Burak CAN
Burak CAN
5 yıl önce

Bir yorum yaptığımda ve biri yorumuma yanıt verdiğinde bildirimlerden ne yazmış diye bakmak için yorum yaptığım sayfayı açtığımda kendi yorumumu bulamıyorum. Youtube'daki kendi yorumlarımızın öne çıkarılması lazım.

@meorme
5 yıl önce

ayn daha dün bilmem kaç ay önce yaptığım yoruma cevap gelmiş bende merak ettim 636163861982 saat bulmakla uğraşıyo insan

Yusuff
Yusuff
5 yıl önce

evet çok zaman kaybı oluyor yorumu bulmak

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık