Final yapmış, Unutmadığınız ve yine izlesem dediğiniz dizi hangisi ?
Benim seçimim elbette;
FRINGE
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
tekrarı çekilse yada devamı yapılsa dediğiniz dizi hangisidir ?
Erol Çakmak
Yorumlar (163)
Hazal
kesinlikle pushing daisies
❤ pushing daisies haricinde good omens, joey ve skam... skam dizisinde gerçekten christoffer'a yazık ettiler keşke bir sezonu daha olsaydı chris için.
@darkgirl8976
allah stranger things e arka sokakalar ömrü versin diyorum başka bir şey demiyorum
bilemedim ki
person of interest, downton abbey, penney dreadful. hepsinin konusu farklı ama hepsini çok büyük keyifle izledim (poldark da eklenebilir)
ars
kesinlikle sense8 bu kadar müthiş ve konusu uzun süre devam ettirilebilecek bi diziyi para sıkıntısı(!) yüzünden 2 sezonda bitirmeleri çok üzücü.
Ceyn
Bence Friends ya her bölümünde gerçek arkadaşlığı iliklerinize kadar hissettiren bi diziyi günümüzde insanlara güvensizlik diz boyuna çıkmışken tekrar başlasa ne güzel olur
Ali Güven
Dark'ın 3. sezonu final olacakmış bence devamı gelmeli .
ludvc2
"Her son başlangıçtır, her başlangıç da son." demek oluyor ki bitmeye deblir çünkü bastıra bastıra son döngü son döngü diyip duruyorlar, niye bir dizi bu sezon son sezon olacak diyip dursun ki?? (tabiki bu benim aklıma gelen bi düşünce gerçeklik payı da oldukça düşüktür sanırım)
Ali Güven
Dizinin yapımcısı dizi ilk çıktığından beri 3 sezon olacak diyor . Bence büyük ihtimal final yapacak .
ℳℯℓ ♥
HIMYM: son bölümü benim için yok onlarsız gerisi nasıl olurdu merak ediyorum MERLİN: aa son bölümde ejderha camelotun en ihtiyaç duyduğu anda arthur geri dönücek demişti onun olduğu bir sezon olsaydı TEEN WOLF: bence yarım kalmış bir diziydi oyuncuların toplandığı özel bir bölüm olucak 1haziranda ama dizinin devamı değil malesef defalarca izleyi repliklerini ezberlediğim bir dizi ve bitmesi için en az bir sezona daha ihtiyacı vardı bence SHANNARA: gerçektn çok iyi bir diziydi 3.sezon onayı alamadığı için yarım kaldı netfixin acilen satın alması gereken çok kaliteli bir dizi
pls hakkındama bakın :'(
CUMBERBATCH AŞKIM BİLİYORUM DR.STRANGE OLMAYI ÇOK SEVDİN AMA DÖNMEN GEREKEN BİR SHERLOCK VARRRRR

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

@koltuk123
regular show gumball ve adventure time