bir ramazan serisi başlatmaya karar verdim dostikler hemmen paylaşayım sizinlee:)))
ramazan boyunca izleyeceğimiz, izlemek istediğimiz, izlediğimiz veyahut öncesinde izlemiş olup aşırı aşırı memnun kaldığımız, önermekten asla çekinmeyeceğimiz dizi ve filmleri gelip buraya not alalım
(ben dahil)
bu sayede birbirimizden fikir almış oluruz. ne dersiniz???
bu arada çok uzun yazarak sürç-i lisan ettiysek affola bacım...
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
haaydi bir seri başlatalım gel içeri kanka
mnb
Yorumlar (75)
Eray Oktay
Sınav haftasından dolayı dizilere ara vermek durumda kaldım ama filmlere sardım tek oturuşta 2 saat izleyip kalkıyorum. Sarıyor. The Godfather izlemeyen varsa izleyebilir harika bir film.
mnb
yarın ameliyat olucam sağ çıkamazsam buralar size emanet dostikler. sizi seviyoreeee~~
mnb
10 gün daha hastanedeyim zor bir ameliyattı. doktor 1 gün daha tespit edilmese bok yoluna gidiyordun cümlesinin daha kibarını söylemiş ama duymadım tabi anesteziyle
theyorumcu
geçmiş olsun apandistin patlayınca nasıl farkına varmadın da 10 gün geçirmeyi başardın dkscdjkcj
Irenedlrsh
mnb öyle deme amaaa istersen diğer filmlerini izle enigma, dr strange, the power of the dog
birbaglamroka
star wars izleyin
Irenedlrsh
Star wars deyince akan sular durur ama siz yine de vakit varken Sherlock izleyin
@sseymaaacr
izleyipte etkisinden cıkamadığınız izledikten sonra boşluğa düşer gibi olduğunuz diziler neler
Isekooooo
Bana öyle bişiy önerin ki ağlamaktan gözlerimi hissetmiyim o derece yani bekliyom
Irenedlrsh
7 mayısta benedictin doctor strange'i çıkıyor. 2.si yani. lathjsm benedicti seviyor musun
Irenedlrsh
Bana öyle bir "gerilim" dizi-film önerin ki, gerilim dolu olsun ama korku olmasın; eğlenceli olabilir ama tadı kaçmasın; aksiyon da olursa müthiş olur fakat yapay olmasın; doğaüstü güçler hiç mi hiç olmasın; mümkünse sherlock oyuncuları oynasın.
Thomas Durden
yokmu böyle gerçekçi sağlam bir dönem dizisi önerecek taş*aklı birisi.
mnb
dönem dizileri ilgini çekiyorsa keimlikle THE CROWN önerebilirim. ingilterenin en ünlü en zengin ailesinin yaşamındaki önemli süreçlerden bahsediyor. diziyi izlerken tam anlamıyla o zamanlara yolculuk yapacaksın. buraya yazdım SXRDCTFYGVUJNIOMKPÖLĞ
@lathjsm
Outlander- zaman yolculuğu ve dönem dizisi ama kendini dizinin akışına bırakmazsan sıkıla bilirsin
@cacik
Las Chicas del Cable izleyebilirsiz öyle mükemmel değil ama izlenmeyecek kadar kötü de değil
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
)
mnb