E dizi hakkında diyeceksiniz biliyorum ama bir sıkıntı var sitede.
Level atlamak çok kolay bunun daha zor hale gelmesini öneririm
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
Bulut
Yorumlar (7)
@animelendin
izlenir yeni sezonuda geldi onu da izledim ama bence bazen sıkıyo herşey aynı oluyo gibi genelikle bir canavar gelir yenerler 2 sezonda bu pek görülmesede yinede sıktı en beğendim sezon 2. sezondu devamı gelsin
@chambredechasse
beklentim altında kaldı ben daha the originals havası bekliyordum ama izlenir
@nurgndz21
Bence mükemmell ve ötesi bir film bayıldım alt yazı sevmiyen ben hepsni okudumm normal türk filmi izler gibii. 

Bulut
Diziye başlamadan önce kesinlikle The originals ı izleyin yoksa bir pok anlsmazsınız.
Melisa Özdemir
vampir günlüklerini izledim the originalsın hepsini izlemedim ama yinede dizide ayrıntılı bir şekilde kimin nerden geldiği olayların nasıl geliştiği açıkça belli edilmiş izlemeseydim de anlardım diye düşünüyorum
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
İlayda Türkü Babayiğit
açıkcası the original ekibinden şuaa kaar sadece freyayı gördük ve bu biraz üzücü yani hope çok yalız göstermişler birka kişi yada geçmiş anılar gösterilebilirdi diye düşüüyorum.ayrıca hope kurt vampir ve cadı ama biz çoğunlukla cadılığını görüyouz bu da biraz sinir bozucu 2 .sezon hafızası silinmesi için mg çağrılıyor ama hpe da bir vampir vampir hızları göremiyorum kurt olmasına sadece 2kez denk geldik ve bu çok can sıkıcı.