2ci sezondan neleri merak ediyorsunuz? ben canm karakterlerimi kimin oynayacağını *-*
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
konuşan kedy
Yorumlar (7)
Nil Tetik
kitapları okumayan biri olarak söylüyorum alina malyen ile mi oluyor 
konuşan kedy
Evet zaten Darklingin yaptığı onca kötülükten sonra onunla olamazdı bence ( diziyi kanma kitapta General Kirigan bu kadar duygusal değildi)
rav
yine benn! wylan ve nikolai için aşırı heyecanlıyım. ilk sezon çok güzeldi bence sadece darklina shipleyenler yüzünden kısa süreli sinir krizleri yaşadım. kolyeyi daha güzel ve şık bir şey olarak hayal etmiştim ama dizideki çok farklıydı. kitabı ilk okuduğumda nedense os alta'ya gittikleri zaman fedyor ve alina shiplemiştim asşbdvjksabşvlk ama ivan ve fedyor çok tatlı bir çift bence. sonda umarım ivan ölmemiştir
konuşan kedy
İvan ölmedi bence onu vurduğunda Jes şey diyo "güzel yüzlüleri öldüremiyorum bu huyumdan vazgeçmeliyim" ve evet Nikolai için beklentim asırı yüksek umarım yere çarpılmam ve Alinanın kolyesi sonda yok oldu neden? nasıl? kafandaki neler senaristtt
rav
bence alina'nın kolyesi başta zorla takıldığı için o şekilde görülüyordu ama sonra kendisinin kontrol edebileceğini fark ettiğinde kolye ile bütünleştiler bu yüzden kolye içine girdi
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Daryl Dixon
Prison Break buyurun Sherlock buyurun memnun kalacaksınız.