Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

6

fiona ve ıan'sız shameless?

5 yorum · Shameless kategorisinde açıldı.
akmayaneyeliner

akmayaneyeliner

20. Seviye

Emmy Rossum ve Cameron Monaghan'ın diziden ayrılmasından sonra dizinin eskisi gibi olamayacağını düşünüyorum?

Kapıcı İzzet
Kapıcı İzzet
8 yıl önce

eğer ayrılırlarsa dizinin hiç tadı tuzu kalmayacak. Zaten pek de kalmadı ama bırakamadığım için izliyorum. Eğer böyle olur da önümüzdeki sezon final yapmazsa arka sokaklardan farkı kalmayacak gibime geliyor.

akmayaneyeliner
akmayaneyeliner
8 yıl önce

Eğer diye bir şey söz konusu değil. Bu haberler söylenti falan da değil. Sözleşmeleri bitti çıktılar.

Kapıcı İzzet
Kapıcı İzzet
8 yıl önce

üzüldüm :(

Tarık VAROL
Tarık VAROL
8 yıl önce

Ayrılmışlar mı o_O yapma be.

impulse
impulse
8 yıl önce

Cameron Monaghan son sezonlarda dizide bir parçası olsada bütünlük olarak bir yararının olduğunu düşünmüyordum zaten ama Emmy Rossum'da çıkması cidden sıkıntılı. Dizi ilerde ki bölümlerinde ne anlatabilirki? Dizi bu sezon final yapmasa bile büyük ihtimal sonraki sezon final olucaktır.

akmayaneyeliner
akmayaneyeliner
8 yıl önce

Ben Cameron'ın Gotham'da Joker'i canlandırdıktan sonra, (ve eleştirmenler tarafından Heath Ledger'dan sonraki en iyi joker vs diye isimler alınca) öz güveninin geldiğini ve yıllardır Shameless'da köreldiğini düşünüp bıraktığını düşünüyorum. Ama herşeyi geçtim umarım Fiona'yı da klişe "mutlu son" zırvalığıyla steve ile bitirmezler.

akmayaneyeliner
akmayaneyeliner
8 yıl önce

*Bu arada ekleme yapacağım. Okuduğuma göre Steve'i canlandıran oyuncu Justin Chatwin'ın Shameless ile olan sözleşmesinde hala kalan 1-2 bölümü varmış. Büyük ihtimal sezon finalinde gelecek ve Fiona diziden öyle çıkacak...

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık