uzun zamandır izlenecek, sıkıcı olmayan kore dizileri arıyorum. (bloodhounds, my name gibi ) önerdiğiniz dizinin türünüde belirtirseniz sevinirim. ;)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
@yaseminarslan
Yorumlar (20)
@ninaillya
My name favori kdramam .my hero class muhtemeln izlemişsindir, happines çok iyiydi, big mouth, the glory intikam, death game kesinlikle öneririm bütün aktörleri tanıdığım için de çok zevkli gelmişti ama aşşırı sürükleyici, alchemy of souls 2 sezon şahsen 2. sezon başrolü çok sevdiğim için daha güzel gelmişti fantastik konulu karakterlere alışınca daha bir seviyorsun, ve en son baştan sona soluksuz izleyebildiğim nadir dizilerden olan Celebrity başrolün zeki hareketleri ve günlük hayatta hep gördüğümüz hayatların gerçekleri beni diziye bağladı
@yaseminarslan
aralarında izlediklerimde var death game gibi izlemediklerimde var ama hepsinin kaliteli olduğu kesin öneri için teşekürlerrr
ebrar o'brien
the undercover high school bir ajan gorev icin ogrenci olarak okula gidiyo baya guzel, study group biraz webtoon dan uyarlama oldugu icin gerceklik seyi baya dusuk ucarak dovus sahneleri falan var, hyper knife hem katil hem doktor olan asiri zeki bi kizi anlatıyor 8 bolumcuk ve son olarak, way back love bu romantik ve dram aglatacak turden 6 bolumcuk bunlarin hepsi bu yıl cıktı guzeller bakabilirsin
@yaseminarslan
önerdiğin diziler için teşekkürler, ilkini de duymuştum ondan başlarım artık❤️
@jany
"Friendly Rivalry" (Gerilim, Gizem, Melodram, okul draması). Ayrıntılarla dolu, her dakikası ayrı bir heyecan olan harika bir dizi.
@beyzagustd
favorilerimden vigilante,mouse ve a shop for killers üçü de aksiyon ilk ikisi polisiye
senaㅤ ㅤㅤ
big mouth the penthouse. ama big mouth daha iyi polisiye tarzı. my name ile biraz benziyor. bi bak derimmm
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@daglarkixireyo
kesinlikle my name o kafar cok guzel ki akici ve surukleyici ve konunun işleyişini de cok sevdim aksiyonu gizemi ve ters kosesiyle cok guzel sonuna biraz sovsekde iyisiyle kotusuyle mükemmel bir dizi dizi benim icin comfort zone oldu kafam esince acip acip izliyorum rahat bir gunde biter
@yaseminarslan
kesinlikle öyle o yüzden çoktan izlenildi