Bu dizi hakkında görüşleriniz neler dizide şöyle olsa daha iyi olurmuş bu sahneleri saçma olmuş dediğiniz şeyleri yazabilirsiniz ve gerçekten 8 ımdb puanını hakeden bir dizi olmuşmu?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
*çoşkun kayanyıldız
Yorumlar (39)
@mystoren
keşke yazar 2009 ve daha sonrası squid game için yazdıklarını kitap olarak yayınlasa ve okusak
fleur
Dizi güzeldi bence fakat o kadar abartıyı hak ettiğini düşünmüyorum. Çünkü birçok güzel dizi var fakat hepsi aynı tepkiyi almıyor.
Isadora Artiñán
İzlenir mi çok abartıldığı için muhtemelen sevmem gibi geldi ama bilemiyorum
remember the fifth nv
biraz basit geldı 2 gunde anca bitirebıldım sıkıp yarıda bırakıyor dizi
Tiktok. fexx_editz
bence mükemmel bir dizi, sadece her yerde bu dizini konuşulması saçma, bir dizi haberlere niye çıkar sjflşdkf.
Şy
Dizi Çok Güzel.Özelliklede Bir K-Pop Multi Fandomu Olduğum İçin Daha Da Keyifliydi.Ama Kafamı Nereye Çevirsem Squid Game Var.Saçma Buluyorum.Burda Herhangi Bir Dizi Sonuçta.Zamanla Unutulucak
Tugkan Gönültaş
gerizekalı bem kimsenin zevkini eleştirmiyorum sadece k pop hayranısın demişim.Bir şaplak atda kafan yerine gelsin
@rapmonunjini
dizi güzel ama abartılması daha saçma. bundan bin kat kaliteli olup az izlenen yapımlar var üzücü.. uzak doğu dizisi diye izledim şahsen.. yoksa her yerde karşıma çıkmasından dolayı hiç merak etmemiştim sevdiğim aktör için izledim o da bi bölğm gözüktü sadece aq 
LOTR
Ben haddinden fazla övüldüğünü düşünüyorum.Benim için çok aman aman üst düzey bir yapım değildi.Çok beğenen kesim büyük ihtimalle diziyi detaylı anlamlandıran kesimler.Yani antikapital, neoliberal kesimler.Ben bu şekilde detaylı bakmadığım için beni tatmin etmedi.
bae v
hiç bu tarz dizi izlememişler için yaratıcı gelmiş olabilir ama bu tarz temalı filmler ve dizilerden hiçbir farkı yok. bana izlemesi zevkli geldi o kadar. ölümler barizdi şokta olmadım. bu kadar büyük ilgiyi hakeden bir sürü dizi sayarım. imdb 7 olurdu en fazla
Breaking bad
Tabikide hayır 8 ımdb ne yaa gerçek bir dizi izleyicisi bunun abartı olduğunu dizinin ilk bölümünden anlar ..
iremkk
şöyle söyliyim dizi çok abartıldı stranger thing ve la casa da aynı şekilde olmuştu gene dizi beğenmeyenler oldu tabikide ama ben beğenenler tarafındayım ama bu kadar abartılmasına mantık bulamadım hepsi gayet güzel sadece insanlar abartmayı seviyor aynı şekilde sevmedikleri zamanda geçerli
Bellamy '
ne yalan atayım benim beklediğim gibi değildi oyunları güzeldi ama övdükleri kadar da güzel değildi ımdb puanı çok abartılı 8 çok fazla
*çoşkun kayanyıldız
2. sezonunda çok destek alması gereken bir dizi . bu senaristle olacak iş değil
✪ Cheryl Blossom ✪
Bence 19 yaşındaki ablanın *ldürülmemesi saçmaydı o bolüm ondan önemli kaç karakter *ldü.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

@runklii
Popülerliğini hakeden bi dizi bence dramıda komediyide aynı anda veriyor Gi-hun ın ikinci sezondaki hırsı birinci sezona göre geçirdiği değişim 001in her fırsatta 456 ya psikolojik baskı yapması aşırı eğlendirmişti bi de beni sıkıcı gelen 1 2 bölüm oldu ama hikayenin akışı için ihtiyaç vardı diye düşünüyorum izlediğim ilk ve tek kore dizisi müthiş sarıyor
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.