Lütfen Belirtirmisiniz
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
Hasan Basri
Yorumlar (13)
mükemmel
mükemmel olucak bence ama alttaki şeyleri okumak istemiyorum sanki spoi yemiş gibi hissederim fdlsgldplp (sadece tahmin ama öyle hissediyorum flkdsgkf) off 5 temmuz gelsinnn
@samiyusuf
Dizinin ilk 2 sezonuna bakacak olursak baya bir şekilde hikaye bitti gibi gözüküyo 2. sezonda Eleven'ın geçidi kapatmasıyla herşey bitti gibi gösterilmişti.3. sezonda büyük ihtimal Eleven'ın normal bir genç,çocuk gibi bir yaz geçirmesini izleyeceğiz fakat sonradan durumlar boka saracak galiba.Ama önemli olan 3. sezondan çok 4. sezon gibi gözüküyo çünkü 3. sezon da bittikten sonra ellerinde bir hikaye kalacak mı orası merak konusu.Ama eminim oyuncular performanslarıyla diziyi izlettirecektir.Saygılarla...
Rookie_
Netflix yönetici Cindy Holland'dan geçtiğimiz aylarda Stranger Things 3. sezonunun ertelendiğini söylemiş, yeni sezonun 2019 yazında geleceğini açıklamıştı. Holland dizi ile ilgili, "El emeği ürünü bir dizi. Duffer Kardeşler ve Shawn Levy çok sıkı çalışıyorlar ve geçtiğimiz sezondan çok daha iyi ve büyük bir şey yapmak için çalışıyorlar. Bunun içinde daha fazla zaman istiyorlar. Bence bu olağanüstü bir sezon olacak ve beklediğimize değecek.” ifadesini kullanmıştı.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.
@yağmurapla
Bence Eleven'ın kardeşi Eight geri dönecek ve intikam alacak . Ayrıca labaratuarın başka denekleri olduğunu biliyoruz yeni sezonda onlar ortaya çıkabilir . Ayrıca kesin bilgi Dr .Martin geri dönecek bu Duffer kardeşler tarafından açıklandı .
Ted Bundy
Bir çok denek var elbette ki bir kaçı yaşıyordur ve bizi bulucaklardır diye düşünüyorum
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

@imsherlocked
duygu karmaşası