Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

8

sevdiğiniz filmi veya diziyi birine anlatmayı izletmeyi sevenler

37 yorum · Teen Wolf kategorisinde açıldı.
luciferr:)

39. Seviye

yaa benn kendim izlediğimden daha çok heycanlanıyorum anlatırken izletirken ayrı bir heycana kapılıyorum çok seviyorum :))))

Nur ^-^
Nur ^-^
4 yıl önce

Çook sverim ama kimse pek takmıyo izletmek istesem bin türlü bahane sürüyo ondan birine anlatasım gelmiyo veya dizi öneresim. O kadar fazla öneriyorum ama kimse uyup bakmıyo üzülüyorum bakmak zorunda değiller ama yinede insan b

Nur ^-^
Nur ^-^
4 yıl önce

bi hevesim kaçıyo yani

Sümeyye Asel
Sümeyye Asel
5 yıl önce

Ya aslında severim ama ablamlar anlattıklarımı dinlemez, annemle de olmuyor, arkadaşlarım desen ben bu sene dizi izlemeye başladım ve maalesef virüs var konuşursak da dizi olmuyor yani. Fırsatım olsa kesinlikle anlatırım. Bazen ablamlar konuşuyor ama bu sefer benim sevdiğim karakteri kötülüyorlar, ya da beraber bir şey izliceksek (çok nadir oluyor sadece kuzenim geldiğinde) benim istediklerimi istemiyorlar🙁. Birisi benimle konuşsa kesinlikle anlatırım zaten konuşmayı bayağı seven biriyim

Sadecesuan
Sadecesuan
5 yıl önce

Ayy ben de çok severim. Severek izlediğim bir dizi veya filmi birisine anlatırken kendimi o kadar kaptırırım ki bir bakmışım diziyi/filmi baştan sona anlatmışım. Hatta çevremde birinin benim sevdiğim dizi veya filmleri sevmesi daha mükemmeldir ama genelde ailem pek dizi izlemez., kankam da benim sevdiklerime bayılmaz o yüzden tartışamıyoruz benim çok sevdiğim dizi/filmler hakkında. O genelde korku-gerilim sever ben de her ne kadar bilimkurgu-dram-gerilim gibi şeyler tercihim olsa da korku da severim o yüzden genelde korku izleriz. Ya bir de şey mesela Teen Wolf veya The 100 ikisi de bayıldığım diziler ben onları çevremdeki herhangi bir kişiye izlettiğimde veya anlattığımda onlar sevmeyince çok garip bir his oturuyor üzerime sanki bana hakaret edilmiş gibi olup üzülüyorum.

5 yıl önce

resmen beni anlattınn helee aynı diziyi izlediysem ohooo susamam bak knk gel anlat burda valla ben tartışırım senle yani diziyi filmi konuşuruz evet bende bi arkadaşıma teen wolfu söyledim pek beğenmedi dedimki bakk 1.sezonu izlee ya ilerdee mükemmelll ama izlemedi ve çok kötü hissettim :)

5 yıl önce

ama ben korku pek izlemem sen söyle dizi veya bir şey izlerim izlediğimsede konuşuruz :) olur mu benim etrafımdada öyle benim gibi deli gibi d

5 yıl önce

dizi izleyen yok malesef:(yanlışlıkla yolladım yarım kaldı cümle sjsjjs

Sadecesuan
Sadecesuan
5 yıl önce

Tamam. Şimdi hangi diziyi veya filmi izliyorsun?

5 yıl önce

death noteyi bitimedim daha onu izliyordumda bence sen söyle eminim ben izlemişidir :)

Kübra Çağal
Kübra Çağal
5 yıl önce

İşte burası harika bir tartışma platformu... İzlediğim her şeyden sonra gelip anlatırım artık. Gerçekten de sevdiğim zaman, ki çok sevmem zordur, anlatmadan duramıyorum. Birkaç gün önce ilk kez bir çizgi diziyi, animeyi açtım. Anime camiasının en iyisi olarak geçiyor herkesin dilinde, efsane diyorlar falan... Ben de animeleri hiç sevmem, benlik değildir. Dedim ki Kübra ön yargılı olma, yirmişer dakikalık bölümler, ilk ikiyi izler bırakırsın en kötü ihtimal. Açtım birinci bölümü, ön yargımı da koydum kenara. Gözlerimi kapattım, açtım... Tam beş bölümü arka arkaya bitirdim. Death Note., ilk 24 bölümü kusursuz olan, kalan 13 bölümü de kusursuz olmasa da mükemmel olan anime dizisidir. O kadar hayranlık uyandırıcı bir işleyiş var ki, bundan daha iyisini göremeyeceğimi düşündüğüm için üzerine anime izlemeyeceğim. Unutamayacağım tek, ilk ve son animedir.

5 yıl önce

teşşekürler burda sevdiğin dizi veya filmleri paylaşabilirsin ortak varsa tartışabiliriz platformu beğendiğin için sağol diğer tartışmalarımada bakabilirsin :)

5 yıl önce

bende izliyorum şuan onu gerçekten çokk güzelmiş teşşekkür ederim :)

Saturnekaçan
Saturnekaçan
5 yıl önce

arkadaşlarıma sevdiğim dizileri izlemeleri için yalvarıyorum genellikle izlemedikleri zaman da rüşvet teklif edip öyle izletiyorum

5 yıl önce

hahahahahh izleseler ilerleseler 1 2 sezon bitirseler anlarlardaa oraya kadar gelmekk sorun dmnıkedjnk

hatıra srrea
hatıra srrea
5 yıl önce

Ya vallahi çok seviyorum ama karşıdakinin birazcık bile sıkılmış gibi durması benim enerjimi patt diye yerin dibine sokuyor ve bu hep olduğu için kimseye anlatmıyorum artık... Babama Teen Wolf izlettim en azından onunla konuştuk biraz ama o da kızından Derek dinlerken ne kadar rahatsız olmadan dayanabilir ki dfjkgsrkjgkjsghkhghgedh birlikte Derek dövmesi yaptıralım dedim tamam dedi şakasına ama ben şaka yapmamıştım... : )

5 yıl önce

ya babanla nasıl izliyon farklı sahneler var :)

hatıra srrea
hatıra srrea
5 yıl önce

Yok birlikte izlemedik o birlikte izlemek istedi ama ben izlemedim vkjfbgskbgksb

hatıra srrea
hatıra srrea
5 yıl önce

Ayrı ayrı odalarda aynı diziyi izliyoruz mesela şimdi de The Vampire Dairies'e başladık ikimiz de 3. sezondayız ama aynı bölümlerde değiliz izledikten sonra olaylar hakkında konuşuyoruz

5 yıl önce

sjsjsjsj o da iyiymiş valla

hatıra srrea
hatıra srrea
5 yıl önce

dtohkpojghpdg evt

@mazikeeen
5 yıl önce

Bende cok seviyorum hic alakasi olmayan ve pek dizi izlemeyen kankam sayemde cogu dizinin basindan finaline kadar biliyor

5 yıl önce

bende öyleyim vallaa

bellarkethe100
bellarkethe100
5 yıl önce

bende çok kişiye anlatmak istiyorum ama anlatacak kimse yok ve çok üzgünüm

5 yıl önce

ya evet ya valla hepiniz bana anlatabilirsiniz ben anlatmayıdaa dinlemeyide konuşmayıda izlediğim dizi olsada tartışmayı çook severim :D

bellarkethe100
bellarkethe100
5 yıl önce

şimdi yazarsan çok uzun yazarım ve buna eriniyorum

5 yıl önce

pekiiğ:)

_Felina
_Felina
5 yıl önce

Anlatmak için içimiz kıpır kıpır olur ama anlatacak kimse olmaz🙁

5 yıl önce

evettt yaaa

İm̷d̷e̷n̷i̷s̷e̷l̷l̷a̷
İm̷d̷e̷n̷i̷s̷e̷l̷l̷a̷
5 yıl önce

tespit reis

.Josh.
.Josh.
5 yıl önce

Anlatmayı severim ama dinleyenim olmaz. XD

5 yıl önce

o da kötüü ya bulsamda bıktırırıö bende

alarkokombigercekkombi...
alarkokombigercekkombi...
5 yıl önce

ozellikle cok sevdigin karakteri ovmek ve sok oldugun sahneleri anlatmak...assiri heyecanli olay

5 yıl önce

ayyy valla aynı ben sanki dünyayı kurtarıyorum gibi heycanlanıyom lfuhgoa

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık