Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-17

elijah mı, klaus mu?

38 yorum · The Originals kategorisinde açıldı.
Regulus_Black

Regulus_Black

23. Seviye

Gençler tartışmadan ziyade hangisini daha çok seviyorsunuz? Sebebiyle birlikte. Ben Elijah'ı daha çok seviyorum, sebebiyse kibar ama yeri gelince güçlü olması. Direkt zorbalık kullanmaktansa kontrollü olup konuşarak halletmeye çalışması. Klaus bunlardan mahrum demiyorum, yeri gelince o da konuşmasını biliyor ama bunlar Elijah'ın karakterine oturmuş. Bu tarz karakterler beni her zaman daha çok çekiyor, Stefan mı Damon mı tarzı bir konuda Stefan'ı seçeceğim gibi.

emreblakee
emreblakee
4 ay önce

Tvd'yi ilk izlediğim zamanlar çok arada kaldığım bir soruydu ama tüm evreni bitirince rahatlıkla Klaus diyebileceğim bir soru oldu. Elijah asil, onurlu,kendine has bi tarzı var ama Klaus gücüyle olsun,karakter gelişimiyle olsun, aksanıyla olsun,oyuncusu ve oyunculuğuyla olsun inanılmaz bi karakter. Klaus Mikaelson kolayca Tvdu'daki en iyi karakter.

Melike quinn
Melike quinn
8 ay önce

Elijah bence klaus biraz ani kararlar veriyor Elijah aşırı asaletli cool

damonumhly
damonumhly
2 yıl önce

kafamda iki kişi hep çeliştim

@asenareis
2 yıl önce

tabi ki de Klaus Elijah'ın sürekli Klaus'u hassas noktasından sürekli vurması hoş değil

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

Elijah candır tek geçerim

misliyna
misliyna
2 yıl önce

KLAUS ELİJAHA BİN BASAR

⋆
2 yıl önce

SEÇEMİYORUM İKİSİDE HARİKA AMA HELE O SON BÖLÜM

Bakhtiyar
Bakhtiyar
2 yıl önce

ikisinede hayranım ama Klausun sonradan karekter gelişimi daha mükkemmel

@elfbyza
2 yıl önce

elijah daha mükemmel ama tabiki klaus adamin bakışına bile düşüyorum aşırı çekici 🤤

@sofiabarry
2 yıl önce

Elijah tabi ki✨ Sebep, Elijah kötü şeyler yapsa da sevdiği insana asla ihanet etmez. Yapıyorsa mutlaka bi sebebi vardır diyeceğimiz türden bi adam. Yanında tamamen güvende hissedersin tek derdin bugün hangi renk ruj sürsem olur

Işılım
Işılım
4 yıl önce

ya nak bu soru varya off off cevap verirken okadar zorlanarak soyluyorum ki klaus ama elijahta ama bi tik klaus daha fazla ama analdiniz siz

@joyeux
4 yıl önce

Bana Klaus çok bencil bir karaktermiş gibi geliyor

esla
esla
4 yıl önce

klaus diye ölüyorum

sılandrellaaaa
sılandrellaaaa
4 yıl önce

klauss tabiki şivesine öldüğüm

Işılım
Işılım
4 yıl önce

Off o aksani varya ølurum øluruuuuum

LeonScottKennedy
LeonScottKennedy
4 yıl önce

İkisini de tanımıyorum.

cekısaa
cekısaa
4 yıl önce

Niklaus🦇

lynx
lynx
4 yıl önce

elijah klas adam ama klausunda ayrı bi harikalığı var şimdi hocam

klaus ve stilesa asigim
klaus ve stilesa asigim
4 yıl önce

elijaha da aşığım ama klaus

LegendsNeverDie
LegendsNeverDie
5 yıl önce

nimet secilmez 🙌

Miray Marshall
Miray Marshall
5 yıl önce

Klaus. Çünkü gerçekten en değerli kişi bence o. Küçüklüğünden beri babası tarafından görmediği kötülük kalmamış. Bu yetmemiş annesi de kötü davranmış. Aile sanki komple Klausu dışlamış. Buna rağmen hala içinde bir yerlerde iyilik var, içinde bir yerlerde hala birine değer verecek kadar sevgi var. Kötü olabilir, fevri kararlar verir ama en çok üzülen de odur. Onun yaşadıklarını herhangi birisi yaşasa aynı davranırdı. Elijah ise sevilen çocuktu hep. Klausu bu yüzden hiç anlayamadı. Babası bile ona en sevdiğim oğlum sendin dedi. Kardeşleri de hep Elijaha değer veriyor. Ama Klaus nedense hep dışlanıyor, kardeşleri ona değer vermiyor, hep birilerinin ihanetine maruz kalıyor. Her bölüm biri kazıklıyor gerçekten. Birisi de çıkıp neden demiyor. Bu kadar kuşkucu olmasının sebebi güvendiği herkesin- ki, buna kardeşi Rebekah da dahil- ona ihanet etmesi. Bu yüzden Klaus.

Diziaddict
Diziaddict
5 yıl önce

Klaus'u seviyorum ama Elijah adamdır, takım elbiseli de olsa badasstır; badass olsa da naif, saf ve doğrunun yanındadır. elleriyle adam kafası uçurur ardından pardüsösünü düzeltir(mont demiyorum dikkat çünkü Elijah mikaelson diyoruz.) ona ihanet eden kişinin bile haklı sebebi varsa dinler ve gerçekten haklıysa adaletli davranır. insanlar üzerinde gücünü kullanmak yerine zekasını kullanmayı tercih eder. insanlara güvenmekten korkmaz ve herkeste ona güvenir. bu arada Stefan ile Elijah'ı benzetmek , ejder meyvesiyle elmayı bir tutmak gibi bir şeydir herhalde. (stefan kötüdür demiyorum ama alakasız yani😂) fedakar oldukları doğru ama Elijah fedakarlık yapan birinden çok daha fazlası bana göre.

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

@zeynepmikaelson
5 yıl önce

To nun 5.sezonunu izleyene kadar Elijah dı ama Hayley e yaptığı şeyden dolayı ondan nefret ettim bu yüzden net Klaus.

@eliff07
5 yıl önce

Klous çünkü Joseph Morgan güzel canlandiriyor. Gülüşüne oluyorum. Ama Elijah i da seviyorum sakin ve dogru karalar alabiliyor. Ama ben Kloustan yana kullaniyorum.

Elijahkalpben
Elijahkalpben
5 yıl önce

elijah tabi ki

Kayra Urun
Kayra Urun
5 yıl önce

ejderha

kayzerus
kayzerus
5 yıl önce

klaus.

@mikealsonn
5 yıl önce

Klaus çünkü tam benim kafa

@hzbrnx
5 yıl önce

klaus

Quila
Quila
5 yıl önce

Klaus

slm bbklrim
slm bbklrim
5 yıl önce

o yüzden klaus

slm bbklrim
slm bbklrim
5 yıl önce

elijah ı seviom ama hayley in ölümünü de unutamıyorum

melekt
melekt
5 yıl önce

spoiler yedim :')

@eliff07
5 yıl önce

Abi keşke spoi içeriyorsa bassaydin. Ama neyse..

iremkk
iremkk
5 yıl önce

klaus çünkü öyle

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık