Az önce bitirdim ve büyük bir şaşkınlık içerisindeyim. Cok iyi bir diziydi cok!!! Bu yaziyi spoi icererek acmayi dusundum lakin yeni izleyecekler bakarsa yanlislikla spoi yemelerini istemedim. O yuzden dusuncelerinizi lutfen spoi butonu ile atin ve o sekilde tartisalim cunku bu efsane dizi hakkinda konusmak icin sabirsizlanıyorum. Baslayacaklar icin de tek soylemek istedigim her saniyenin degerini cok iyi anlayin, yeniden izlemeyi cok isterdim. İlk bölüm (benim için öyleydi) yavaş ilerleyebilir lakin 2. bölümden itibaren konu ilerleyecek ve akıcı bir şekilde devam edecektir. İzledikten sonra düşüncelerini okumak isterim!!! İyi seyirler
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
İrem
Yorumlar (31)
@ldbfturan
NE ABARTTINIZ BE bence o kadar da iyi değildi ÇOK ÇOK ÇOK FAZLA İYİYDİ resmen vuruldum şakayı geçeceksek anya taylor joy efsane bir oyunculuk sunmuş zaten güzellikte devrim resmen o özenle seçilmiş eski moda üstler beni benden aldı bu kadar mı yakışır hele şu son beyaz üstü çok iyiydi onun dışında 3-4 noktada yoğunlaşılabilirdi hele şu şampiyon olduğu maç daha uzun tutulmalıydı ve bence daha çok bölüm lazımdı biraz daha özenilmeliydi sanki acalemiz varmış gibi hızlı hızlı geçti diye düşünüyorum onun dışında baş yapıt !!!!!!!!!!
cinli kedi
bence de harikaydı tek üzüldüğüm konu Bay Shaibeli görmeye gitmemesi ve 10 dollarnı göndermemesiydi (
Berk Furkan Aydıngöz
Yeni bitirdikten sonra bu konuyu görmek
güzel diziydi AnyaTaylor'a aşık olmamak elde değil.
Luii
Dizi gercekten efsane ve izlediğim en iyi dizilerden fakat sonunun biraz acık uclu bittiğini dusunuyorum.ÇÜnku beth in hala kimle kesin olrak birlikte oldugu belli degildi son sahnede.Beth towns a asık ama towns gay ve benny ile ilişkileri konusunda araları biraz bozuktu.
Luii
Öncelikle buna ben karar vermedim,dizinin yapımcıları kendileri acıkladılar.Diziden anlamadıysan bile arastırarak öğrenebilirsin
ben muggle değilim
townes gay olduğuna göre benny ve beth olmustur herhalde zaten ikisini shipliyodum
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Şevval/Sude
bende çok beğendim başta kesin abartma timi olarak boş boş övdüler dedim ama bir başladım birkamadim bir oturuşta bitirdim efsaneydi gerçekten dedikleri kadar varmış
Nigarrrr
cok guzelll