Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

15

the queen’s gambit’in efsaneliği!

31 yorum · The Queen's Gambit kategorisinde açıldı.
İrem

İrem

22. Seviye

Az önce bitirdim ve büyük bir şaşkınlık içerisindeyim. Cok iyi bir diziydi cok!!! Bu yaziyi spoi icererek acmayi dusundum lakin yeni izleyecekler bakarsa yanlislikla spoi yemelerini istemedim. O yuzden dusuncelerinizi lutfen spoi butonu ile atin ve o sekilde tartisalim cunku bu efsane dizi hakkinda konusmak icin sabirsizlanıyorum. Baslayacaklar icin de tek soylemek istedigim her saniyenin degerini cok iyi anlayin, yeniden izlemeyi cok isterdim. İlk bölüm (benim için öyleydi) yavaş ilerleyebilir lakin 2. bölümden itibaren konu ilerleyecek ve akıcı bir şekilde devam edecektir. İzledikten sonra düşüncelerini okumak isterim!!! İyi seyirler

Şevval/Sude
Şevval/Sude
6 yıl önce

bende çok beğendim başta kesin abartma timi olarak boş boş övdüler dedim ama bir başladım birkamadim bir oturuşta bitirdim efsaneydi gerçekten dedikleri kadar varmış

Nigarrrr
Nigarrrr
6 yıl önce

cok guzelll

@destrhyme
6 yıl önce

tam bir efsaneydi zaman kaybetmeden başlayın!

İrem
İrem
5 yıl önce

Kesinlikle

@ldbfturan
6 yıl önce

NE ABARTTINIZ BE bence o kadar da iyi değildi ÇOK ÇOK ÇOK FAZLA İYİYDİ resmen vuruldum şakayı geçeceksek anya taylor joy efsane bir oyunculuk sunmuş zaten güzellikte devrim resmen o özenle seçilmiş eski moda üstler beni benden aldı bu kadar mı yakışır hele şu son beyaz üstü çok iyiydi onun dışında 3-4 noktada yoğunlaşılabilirdi hele şu şampiyon olduğu maç daha uzun tutulmalıydı ve bence daha çok bölüm lazımdı biraz daha özenilmeliydi sanki acalemiz varmış gibi hızlı hızlı geçti diye düşünüyorum onun dışında baş yapıt !!!!!!!!!!

eylül*
eylül*
6 yıl önce

bence direk yıllar çok çabuk geçti veya dizi akışı güzeldi bilemiyorum jdbfhdsf

İrem
İrem
6 yıl önce

Kesinlikle o sahnelere daha fazla zaman ayrilsalardi daha guzel olabilirdi. Ama bence bu formuyla da efsane etkileyici senin benim hepimizin dusundugu gibi.... Herkes bayilmis

giz'
giz'
6 yıl önce

gerçekten harikaydı

İrem
İrem
5 yıl önce

WandaVision..... ne guzeldi

giz'
giz'
5 yıl önce

@irem EVEEET WV MUTHIS

HANNE
HANNE
6 yıl önce

Şu ana kadar izlediğim en güzel mini dizi olabilir.

allahszpremses
allahszpremses
6 yıl önce

dizi mükemmeldi netflix in en iyi dizilerinden bence

İrem
İrem
6 yıl önce

kesinlikle

Maria Salazar
Maria Salazar
6 yıl önce

bay shaibele çok üzüldüm o kadar 🙁

1rmqk
1rmqk
6 yıl önce

keşke spoiler işaretleseydin. henüz bitirmemiş olanlar vardır.

Maria Salazar
Maria Salazar
6 yıl önce

üzüldüm dedim spoiler vermedimki :/

cinli kedi
cinli kedi
6 yıl önce

bence de harikaydı tek üzüldüğüm konu Bay Shaibeli görmeye gitmemesi ve 10 dollarnı göndermemesiydi (

Berk Furkan Aydıngöz
Berk Furkan Aydıngöz
6 yıl önce

Yeni bitirdikten sonra bu konuyu görmek 🙂 güzel diziydi AnyaTaylor'a aşık olmamak elde değil.

Luii
Luii
6 yıl önce

Dizi gercekten efsane ve izlediğim en iyi dizilerden fakat sonunun biraz acık uclu bittiğini dusunuyorum.ÇÜnku beth in hala kimle kesin olrak birlikte oldugu belli degildi son sahnede.Beth towns a asık ama towns gay ve benny ile ilişkileri konusunda araları biraz bozuktu.

talha.mcrl
talha.mcrl
6 yıl önce

townes'ın gay olduğuna nasıl kanaat getirdin

1rmqk
1rmqk
6 yıl önce

bariz bir şekilde gay olduğu ima edildi.

Luii
Luii
6 yıl önce

Öncelikle buna ben karar vermedim,dizinin yapımcıları kendileri acıkladılar.Diziden anlamadıysan bile arastırarak öğrenebilirsin

İrem
İrem
6 yıl önce

ben benny e olan yaklasimini da tam olarak cozemedim

ben muggle değilim
ben muggle değilim
5 yıl önce

townes gay olduğuna göre benny ve beth olmustur herhalde zaten ikisini shipliyodum

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

lament
lament
6 yıl önce

verdim şukunu

Melih Dutcu
Melih Dutcu
6 yıl önce

İzlediğim en güzel diziydi. Keşke hafızamı kaybedip bida izlesem...

deathsilence
deathsilence
6 yıl önce

netflix'in en iyi 5 dizisine rahat girer

İrem
İrem
6 yıl önce

kesinlikle

ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
6 yıl önce

Yani, çok övmeyeceğim. Tek kelime yeter bence "Harikulade"....

Melodie
Melodie
6 yıl önce

aynen

İrem
İrem
6 yıl önce

kesinlikle

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık