Stelena or Delena? NEDEN??
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
turuncu
Yorumlar (7)
@joyeux
ikisini de eşit derecedeseviyorum ama Damonla Caroline Delena'dan daha çok yakışıyor o yüzden stelena
@zulalalal
bence STEFAN. cunku damon baslarda cok kotu davrandı lexıyı falan öldürdü sırf yakışıklı bad boy diye unutmadım ben aspjıshasajg ama bır de soyle bır sey var elena stefanı haketmedi çünkü üç ay aramadılar bile en basitinden. stefan cidden ölüp ölüp diriliyordu elena da damonla flörleşiyordu ama bence zaten elena taa ilk bölümlerden damonı beğeniyordu aralarında çekim vardı hatta onu kıskandırmak için stefanı falan öptüğü vardı yani delena birbiirni hakediyor bence ikiside toksik birbirini böyle nötrlüyor gibi
Diziaddict
Delena ama Stefan ile de Katherine'i çok seviyorum bu da böyle bir şey. Delena'yı çok sevme sebebim birbirlerinin iyi yanlarını ortaya çıkarmaları, birleri için çaba harcamaları, birbirlerini kaybetme düşüncesinin bile onları deli gibi korkutması, birbirlerine karşı hata yaptıklatında bile cabalamaktan, özür dilemekten çekinmedikleri için affedebilmeleri böyle seyler ve tabi ki daha 1. sezondan beri olan efsane uyumları
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Runrun
Delena. çünkü... çünküsü yok içimden öyle geliyor