Sizi En Çok Etkileyen Film Dizi Ve Kitaplar Hangisidir?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
sizi en çok etkileyen film dizi ve kitaplar hangisidir?
☾☆ HollyDemon
Yorumlar (21)
lizge
kitap: uğultulu tepeler(aşk,hırs,intikam... kısaca her okuyuşumda beni etkisi altına alan bir başyapıt.)
Sonny Quinn
Dizi : Better Call Saul, Film : American Sniper, Kitap : Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler
Eşek terbiyecisi
Skins gen 1, 3 yıl önce falan dehşet zor ergen dönemlerimde ailemle aram çok kötüydü, arkadaşım yoktu. Ama dizi beni anlıyordu yani bir bakımdan kurtarıcım.
@sevdoli
ilk tvd den başladım original falan ama öneriye ihtiyacım var döne döne aynı diziyi izliyorumm kurtarın beniiii
☾☆ HollyDemon
Supernatural / The Mentalist / Person of Interest / Fringe / Prison Break / Harika dizilerdir bir bakın isterseniz :))
iremkk
ginny&georgia diziye başlamadan önce aşırı ön yargılı ve ergen dizisi olduğunu düşündüm ama içinde kendime ait çok fazla şey buldum ne yazık ki o yüzden hemen hemen her bölümünde ağladım son zamanlarda beni en çok etkileyen dizi oldu
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
breaking bad benim hayatımda öenmli bir yeri var dizi film izlemeye bu diziyle basladım yıllar geçti hala her yıl baştan başlarım
Elisa.
Değiştiren değil de, besleyen ve destekleyen filmler oldu. Les choristes, mandalina bahçesi, 12 angry man, dead poets society, yerdeki yıldızlar.
Jokerteam1232
hımym
kerem pinkman
himym aile arkadas ortamı gibi geliyordu bana izleyeli 1 yıl oldu hala yalnız hissettigimde rastgele bolumler acıp izlerim
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
pyro azra
cok kitap okuyan bir insan degilim bu yuzden bir dunya klasigi beni cok etkilemisti, bilinmeyen bir kadinin mektubu